Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

Vi havde med vores to 6. klasser en super oplevelse hos Inge og Erik på Freerslev Kotel. Først fortalte Inge om køer og kødproduktion i skolestuen, herefter blev vi i to hold vist rundt i alle gårdens stalde. Køerne mødte os med nysgerrighed, hvilket muliggjorde, at vi alle fik kælet med både køer og kalve. Eleverne fik også mulighed for at kæle med en høne. Inge og Erik var gode til at møde eleverne og besvare deres hjemmefra forberedte spørgsmål."

​Hillerød, marts 2019

"Tak for et rigtigt godt besøg."

​Nyborg, marts 2019

"Det var et lærerigt besøg, og eleverne var begejstrede."

​København, marts 2019

"Super positiv oplevelse. Dygtig formidler. Vi kommer igen."

Ringsted, marts 2019

"Besøget var super spændende og levede helt op til forventningerne."

Lemvig, marts 2019

"Rigtig dejlig dag😁 Søren var meget børnevenlig og havde masser af tålmodighed."

Haderslev, marts 2019

"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019

"Det var meget lærerigt og et rigtig godt besøg. Vi kommer gerne igen."

Nykøbing Falster, marts 2019

Andre lærere skriver... :

Skibby, marts 2019