Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

"Det har været et super hyggeligt og lærerigt besøg og børnene var vilde med det! Vi vil meget gerne komme igen en anden gang. :-)

Haderslev, august 2019

"Vi havde et fantastisk besøg på Gyvelborg. Vores specialelever blev taget imod med stor entusiasme og rummelighed. De fik lov til at spørge, prøve, føle og gøre. Vi er glade for, at vi kombinerede vores besøg med en overnatning, da rammerne til det er helt fantastiske, og det gav os god tid til at nå det hele uden at eleverne blev for mættede. Stedet kan klart anbefales!"

Give, juni 2019

"Et besøg på Bakkegård i Majbøl på Sydals kan klart anbefales. Landmand Hans Kristian Oksbjerg formår at give en introduktion og forklaring på kalvenes opvækst og liv. Eleverne får lov til at komme helt tæt på disse kære kalve på alle måder. Det er så hyggeligt! Efter endt staldtur har Hans Kristian altid noget ekstra i ærmet. Det kan eksempelvis være leg på halmballer eller i en af hans traktorer. Jeg har nu været på besøg på Bakkegård flere gange, og hver gang er eleverne gået derfra med smil på læben og lyst til et genbesøg. Tak, fordi det er en mulighed :)"

Sønderborg, juni 2019

"Fantastisk oplevelse, med mange forskellige dyr, både de traditionelle, men også mere eksotiske. Forholdene er helt fantastiske, og deres læringsrum, hvor vi kunne spise vores madpakker, er helt i top. 👍🏼👍🏼👍🏼 Fra både elever og lærere "

Aarhus N, juni 2019

"Søde mennesker, god kontakt mellem børn og landmand. Godt indhold og engagement. Rigtigt godt at der var indlagt aktiviteter til børnene."

Rødekro, juni 2019

"Utrolig dejligt besøg. Eleverne fik lov at så, prøve, lege, smag og røre ved alt de havde lyst til. Virkelig skønne mennesker på Klovborg. Vi kommer helt sikkert igen."

​Brønderslev, juni 2019

"Tak for et dejligt besøg på Mannerup mølle gård. Eleverne havde en fantastisk dag, der både var lærerig og sjov."

København, juni 2019

"Vi har haft et skolebesøg med 0. årgang på Damkærgård hos Lene og Lars Erik. Vores ti timer var perfekt tilrettelagt, så vi kom tæt på dyrene, mælken, traktoren og halmen. Børnene blev fyldt med viden om gårdens dyr og dagligdag, som alt sammen var på børnenes niveau. Vi siger tak for besøget og kommer gerne igen med by-børnene.😊"

Kolding, juni 2019

"Vores besøg hos Gert var en stor oplevelse. Vi så, mærkede og duftede i staldene med køer og kalve. Vi så, hvordan køerne blev malket, og desuden havde Gert kattekillinger og en sø med kanoer, som også gav store oplevelser. Tak for merchandise og en dejlig dag på landet."

Brønderslev, juni 2019

Andre lærere skriver... :

"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019