Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

"Vi havde et spændende besøg hos Jan og hans mælkekøer. Han tog godt imod os og havde overskud til vores elevgruppe. For mange af eleverne var det deres første møde med en ko."

Lynge, maj 2019

"Det var en fantastisk dag for eleverne, som var i nærkontakt til grisene i alle afdelinger. Kenneth var super god til at fortælle og forklare eleverne om grisene. En god børnefortæller😊. Bare en super dag."

Slagelse, maj 2019

"Vi var meget tilfredse med besøget. Rundvisningen var yderst entusiastisk, meget informativ og i elevernes øjenhøjde."

København N, maj 2019

"Vi havde et super spændende besøg på Østervang. Hanne var en god formidler, og eleverne var meget optagede af besøget og af alle smågrisene."

København, maj 2019

"Inge på Freerslev Kotel formår at fange eleverne med sin meget engagerede måde at fortælle på og gav eleverne en rigtig god oplevelse. Eleverne tog fra gårdbesøget med ny viden og oplevelser, som der blev talt om på vejen hjem. Tak for et godt besøg - det kan varmt anbefales."

​Fredensborg, maj 2019

"Besøget var med grundskoleelever på 8. årgang, og gav god mulighed for at iagttage og debattere værdier som social ansvarlighed, konventionel versus økologisk driftform, og dyrevelfærd for husdyr/produktionsdyr."

Nysted, maj 2019

"Super god dag. Landmanden var god til at formidle og fortælle. Til trods for at eleverne har kognitive udfordringer, fik de virkelig meget ud af besøget."

Odense, maj 2019

"Kristian var en rigtig behagelig landmand at besøge. Han var rar, tog sig god tid og havde tændt bål og sørget for skumfiduser og kiks til bagefter foruden yoghurt fra producenten. Vi følte os rigtig godt behandlet, og det var samtidigt lærerigt. Dyrene havde det godt, og vores indtryk var, at reglerne for økologi blev overholdt. Dejligt at se. "

Hemmet, maj 2019

Andre lærere skriver... :

"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019