Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

"Det var et rigtig godt besøg, og eleverne kom i nær kontakt med dyrene - det var en stor oplevelse! Vores rundviser var rigtig god til at fortælle og forklare på en konkret og børnevenlig måde med dejlig humor. Vi vil helt sikkert besøge Bredballegård en anden gang."

Viby J, september 2019

"Sten og Hanne Christensen på Finnerupgård fortjener ros og stor tak, fordi de tog imod os og den måde, de gjorde det på. Der blev givet hånd til hver enkelt, da vi kom, og stemningen var afslappet. Eleverne blev imødekommet med alle deres forskellige spørgsmål. De fik et godt indblik i rytmen og gøremålene en helt almindelig hverdagsformiddag hos en mælkeproducent. Info og relevans i forhold til aldersgruppen var i top. Vi så bl.a. malkning og fodring af køerne."

Randers, september 2019

"Super fint og lærerigt besøg. Værten var god til at rammer eleverne der hvor de var."

Holstebro, september 2019

"Vi var på et virkelig oplevelsesrigt besøg hos vores lokale landmand. Vores elever havde en fantastisk dag. Tak for det! "

Rønde, september 2019

"Vores 5. klasser har haft en fantastisk og lærerig dag. Det kan varmt anbefales at tage på gårdbesøg!"

Struer, september 2019

""Verdens bedste skoledag".. det var, hvad 3. & 4.klasse sagde på vej hjem efter vores besøg hos Hans Julius Lervad og hans 180 malkekøer i Bjerlev nær Jelling. Vi var med til at give de små kalve mælk og fordre køerne. Vi så den lille kalv, som var kommet til verden i nat og dens mor. Vi hørte om, hvordan de store malkemaskiner fungerer, og ikke mindst prøvede vi selv at malke en ko. Vi kravlede op ad den store tank, der kan indeholde 1 ton mælk. Vores medbragte madpakker blev nydt i den store ladvogn, som vi efterfølende fik en tur i, forbi majs marken og laden med lageret af korn, som vi måtte lege i. Elever og voksne er blevet en uforglemmelig oplevelse rigere... Tusind tak for en rigtig dejlig dag."

Vejle Øst, september 2019

"Vi havde et fremragende besøg, hvor vi fik oplevet hele gårdens dyre- og planteliv, og hvor landmanden Espen var en særdeles velforberedt og tålmodig vært."

Randers, september 2019

"2b havde en fantastisk tur på gårdbesøg - glæden og den umiddelbare begejstring stod malet i øjnene, da de senere skulle fortælle om deres oplevelser."

Skanderborg, september 2019

"Vil blot sige tak for 'muuhligheden', det er så godt at vi i disse pressede tider, stadig tager os tid til at give eleverne en stor oplevelse."

Balle, september 2019

"Jeg har været den 25/9 været på Fjelleradgård med min specialklasse. Jeg må sige, at den tilgang rundviseren havde til vores elever var uovertruffen og simpelthen så skønt at opleve. Tusind tak for det!"

Aalborg Ø, september 2019

Andre lærere skriver... :

"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019

"Utrolig dejligt besøg. Eleverne fik lov at så, prøve, lege, smag og røre ved alt de havde lyst til. Virkelig skønne mennesker på Klovborg. Vi kommer helt sikkert igen."

​Brønderslev, juni 2019