Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

"Jeg vil blot sige, at det var et meget veltilrettelagt besøg. Vi blev taget rigtig godt imod og fik en meget grundig information, rundvisning og snak om økologisk landbrug, inkl. smagsprøver på mælk og oste. Jeg kan bestemt anbefale at besøge Kærhavegård og Thomas Helle."

Esbjerg, marts 2020

"Besøget på Skovgård med 24 udskolingselever var simpelthen en fornøjelse. Det er anden gang jeg er der, og begge gange har de taget sig god tid og gjort sig umage med at fortælle, vise og generelt bare give et rigtig godt indblik og indtryk af stedet. Stor ros herfra!"

Ans By, marts 2020

"Fantastisk sted, skønne dyr og smuk natur og dejligt med en mand der brænder for sit håndværk. Altid en god oplevelse at besøge Højtoftegård!"

​Hillerød, februar 2020

"Tak til landmand Ole for en rigtig god og grundig rundvisning! Det var en rigtig lærerig og spændende oplevelse at se dyrene tæt på og hører omkring hvordan man driver en så stor svineproduktion i Danmark. Tak for vi måtte komme og besøge Vidtskuegaard."

Hadsten, februar 2020

"Det var et rigtig godt og lærerigt besøg. Inge er meget imødekommende og god til at undervise eleverne i landbrug."

Bagsværd, februar 2020

"Det var en rigtig fin oplevelse - det gik lige i eleverne."

Viby, januar 2020

"Et rigtig godt besøg. Erik var en super god fortæller."

Kjellerup, december 2019

"Et virkelig godt besøg! Eleverne fik meget ud af det - både fagligt og oplevelsesmæssigt. En dygtig underviser, fagligt relevant indhold, god fordeling af forelæsning, oplevelser og eget arbejde."

Hillerød, november 2019

"Det var et fantastik besøg. Der en fremragende dialog mellem de studerende og Laust Bendix. Stor åbenhed i forhold til processer og valg i forhold til landbruget som bedrift."

Esbjerg, november 2019

"Vi har haft et rigtig fint besøg, godt modtaget, fået svar på mange spørgsmål. Mange tak."

Sydals, november 2019

"Dejligt besøg - positive mennesker, som var gode til at fortælle til vores elevgruppe. Vi kommer gerne igen."

Jelling, november 2019

"Det var rigtigt lærerigt. Der var både tid til spørgsmål og alt foregik i en rar atmosfære.

Tune, november 2019

"Det var en helt fantastisk dag. Peter, der har gården, var simpelthen så fantastisk. Eleverne syntes, at han var rigtig god til at fortælle. Vi følte os meget velkomne, så tak for en rigtig god oplevelse."

Rønnede, november 2019

"Tak for et rigtig dejligt besøg!! Vi fik en varm velkomst og en god rundvisning, som passede til os! Vi kommer gerne igen!"

Frederikssund, oktober 2019

"Rigtig godt besøg. Og fine indsigter i at vi som forbrugere har et valg, når vi vælger konventionelt eller økologisk kød. Også at der er udfordringer med, at prisen for økologiske grise er faldende. Carsten har en rigtig god indgang til de elever, vi har - som var fra skolens specialklasserække. "

Aarhus N, oktober 2019

"Det var et meget vellykket besøg. Super rundvisning og masser af spændende oplevelser og læring for eleverne. Joan og hans fortjener megen ros!"

Silkeborg, oktober 2019

"Vi havde et dejligt besøg hos Finn. Han var en rigtig god oplevelse for vores specialelever, han gav sig tid og favnede alle. Vi vender tilbage og oplever gården på andre årstider."

Assens, oktober 2019

"Vi har haft et fantastisk godt besøg hos Hans Julius i Hvejsel. God information på elevernes niveau, god tid, nærvær og godt at få lov til at være med til at “arbejde”. Vi har fået langt mere ud af besøget, end vi forventede."

Jelling, oktober 2019

"Vi har haft en enormt spændende besøg med masser af informationer formidlet på et niveau, som eleverne kunne forstå. Der har været fokus på at formidle både verbalt, visuelt og taktilt, og det har virkelig kunne fange elevernes interesse. Så mange tak til Lindegården 👍"

Randers C, oktober 2019

"Lisbeth er bare mega dygtig! Vi havde et rigtig dejligt besøg. Eleverne fik lov til at røre, prøve, stille spørgsmål osv. og man kunne mærke, at hun var forberedt og klar på at vi kom. TUSIND tak for det!

Viborg, oktober 2019

"Rigtig god oplevelse og læring sammen med landmand Villads. Jeg kommer helt sikkert tilbage med en anden klasse :-)"

København K, oktober 2019

"Vi var meget tilfredse med besøget. Søren var meget god til at være i øjenhøjde med vores elever. Det var spændende, og vi kan klart anbefale andre skoler at tage på gårdbesøg hos ham."

Vejle, oktober 2019

"Vi havde en god oplevelse ved vores besøg. Vi mødte en velforberedt, imødekommende og rummelig landmand, som viste os rundt og beredvilligt svarede på spørgsmål om stort og småt. Vi var på besøg med knap 50 børn fra 1. årgang, det gik, men vil nok anbefale at man tager afsted med en mindre gruppe."

Hadsund, oktober 2019

"Det var virkelig en stor oplevelse for mine elever, der alle har store udfordringer. Vi blev modtaget med stor varme og interesse og fik lov til virkelig at opleve gården. Kæmpe stor tak fra både børn og voksne til gårdejer Thomas."

Børkop, oktober 2019

Andre lærere skriver... :

"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019

"Utrolig dejligt besøg. Eleverne fik lov at så, prøve, lege, smag og røre ved alt de havde lyst til. Virkelig skønne mennesker på Klovborg. Vi kommer helt sikkert igen."

​Brønderslev, juni 2019