×
Menu

Hvad siger lærerne?

Elever på Mannerup Møllegård

Det var et SUPER GODT besøg!!!

Lærer til 4. klasse. Kirke Hyllinge, juni 2023

 

Super- fantastik tur med Charlotte! Highly recommended!

Lærer til 5. klasse. København, juni 2023

 

Vi havde en smadderskøn tur og Nicolaj var helt fantastisk.

Lærer til 1. klasse, Viborg, juni 2023

 

Utrolig god oplevelse, det er ikke sidste gang vi skal det.

Lærer til 2. klasse, Ringkøbing, juni 2023

 

Dejligt sted. Søde værter, der svarer på ALT. Kom med specialklasse, hvilket blev rummet. God tid. Værterne var med på at fornemme eleverne, så besøget blev helt optimalt. Tak.

Lærer til 1. klasse, Holstebro, maj 2023

 

Dejligt sted, hvor der er ro og tid. Rigtig fin balance mellem farligheden og tid til nysgerrighed.

Lærer til 2. klasse, Holstebro, maj 2023

 

Det var igen i år en dejlig oplevelse for børnene. De ved en masse om køer nu 😊

Lærer til 0. klasse, Hadsten, maj 2023

 

Hans Julius er fantastisk dygtig til at formidle viden om landbrug til elever. Han lader dem prøve en masse forskellige ting og er meget tålmodig og dygtig til at håndtere en skoleklasse.

Lærer til 3. klasse, Vejle, maj 2023

 

Det var endnu engang et godt sted at besøge. De er rigtig gode til at fortælle om dyrene, og hvad de dyrker. Og til at gøre det på en måde, så vore elever kan forstå det. Et godt sted at besøge.

Lærer til 5. klasse, Haderslev, maj 2023

 

Villads på Taagemarksgaard kan klart anbefales. Han var rigtig god til at fortælle om de forskellige dele af svineproduktionen samt samarbejdet med biogasanlæg, og hvilke betydninger dette havde for gødning af marker. Vi havde et meget lærerigt besøg.

Lærer til 7. klasse, Solrød, maj 2023

 

Tak for endnu et fantastisk besøg hos Lars og Lene! Det var en stor og god oplevelse for eleverne 😀🐄

Lærer til 1. klasse, Randers, maj 2023

 

Et megagodt og veltilrettelagt besøg fra stedets side. Stor ros herfra.

Lærer til 0. klasse, Vejen, maj 2023

 

Igen et super besøg!! Denne gang med en 7.kl.Erik, der viste rundt var super pædagogisk,vidende og tydelig..og meget behagelig :)

Lærer til 7. klasse, Århus, april 2023

 

Et fantastisk besøg. Vi kom fra en specialskole, og der blevet taget så gode hensyn til vores elever. Kommer gerne igen en anden gang :-)

Lærer til en 2. klasse. Tølløse, april 2023

 

Tak for et fantastisk tilbud om at komme på gårdbesøg, det håber vi bliver en mulighed igen en anden gang. Vi havde en fantastisk dag på Kjærgård, hvor Pernille og Lars gæstfrit tog imod os.

Lærer til 1. klasse. Rødding, april 2023

 

Det var et fantastisk besøg hos Peter, som var virkelig dygtig til at fortælle og inkludere alle eleverne. Vi havde en virkelig god oplevelse.

Lærer til en 6. klasse. Billund, april 2023

 

Det var virkelig en fornøjelse at besøge Bredagergård. Der var meget relevant information, og den blev givet på en interessant vis, så eleverne blev inspireret til at stille spørgsmål der var højst relevante for geografi. Og det at eleverne måtte både se og røre undervejs var med til at gøre besøget inspirerende. Det er bestemt noget jeg gør igen med andre klasseret var et yderst givtigt besøg. Gæstfrie og engageret formidlere. Vi følte os SÅ velkomne, og tog en masse gode oplevelser og viden med hjem. 

Frederikssund, marts 2023

Det var et yderst givtigt besøg. Gæstfrie og engageret formidlere. Vi følte os SÅ velkomne, og tog en masse gode oplevelser og viden med hjem. 

Varde, februar 2023

Det var et rigtigt godt besøg - med gode oplevelser, masser af viden og gode oplevelser - Tak til Esben for en god dag! OG...tre elever, som nu stiler mod et job på et landbrug

Esbjerg, november 2022

Super godt besøg hos Mikkel som virkelig fik fortalt godt om det at drive et landbrug samt både snakke fagligt om kløver, nitrogen, protein og klimadebatten. Også fedt med helt konkret om hvordan malkning og opdræt foregår.

Rønde, august 2022

Det var igen en absolut fornøjelse, at være på besøg på Skovgaard. Fantastisk gård med god dyrevelfærd, landlig idyl, lækker gårdbutik, kvalitets-råvarer, en ekstremt god fremvisning med øje for virkeligheden bag det børnene ser i supermarkederne, og bare generelt hyggeligt!

Silkeborg, marts 2022

Som underviser på læreruddannelsen i Aarhus har jeg været enormt glad for at kunne tage kommende naturfagsundervisere - som skal undervise i bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget - ud til Carsten Rønde og hans fine økologiske produktion. 

Aarhus, marts 2022

Vi havde et meget vellykket besøg på Fjelleradgaard og kan kun anbefale brugen af dette sted til fremvisning. Vi blev varmt modtaget af såvel Kristian som Gitte - sidstnævnte gav en meget levende fortælling om, hvad der foregår på en gård med malkekvæg. Både Kristian og Gitte tog sig god tid til besøget.

Aalborg, august 2021

en stor succes...Et rigtigt godt besøg - hvor eleverne fik stor indsigt i kvægbrug. Hans Jacob Fenger fortalte meget engageret om bedriften. Han er meget venlig og imødekommende. Derfor er Vejlskovgård et sted, jeg vender tilbage til som Biologilærer. Vi vil meget gerne gentage det til næste år, hvis det er muligt.

Horsens, juni 2021

Det var et fantastisk besøg! Peter var eminent god til at fortælle om landbruget. Peters mor fortalte om ismejeriet og vi fik alle is. Den kan anbefales! Det er dejligt at man kan komme ud til landbruget, hvor eleverne selv kan stille spørgsmål til landmanden. Som lærer er jeg vildt begejstret for konceptet!

Sønderborg, juni 2021

Vi havde nogle fantastiske timer på gården  Solvang. Tusind tak til ejer og personale, bla. En ung mand som hedder Mathias, som er i praktik på gården. Alle forstod at vise og fortælle så lige vores målgruppe fik rigtig meget ud af dagen. 

Ansager, maj 2021

 

Det var et skønt besøg. Vi fik rundvisning og masser af fagudtryk og ny viden med fra gården, hvor Inger tog rigtig godt imod os. Spiste madpakker på græsplænerne og legede med hundene. Vi gik det sidste stykke op til gården ad Drejergårdsvej fra Odinsvej - en smuk tur og brugte lidt tid på den nye legeplads ved Gimlesvej.

Silkeborg, april 2021

 

Det er altid en fornøjelse at besøge Thomas. Vi føler os så velkomne og han er så god til at rumme vores elever, der er specialelever. Det er en stor oplevelse for alle, store som små.

Børkop, oktober 2020

 

Det var et meget fint møde med Morten Hansen. Før mødet havde Morten Hansen sendt os billeder og videoer af sine dyr, stalde og maskiner, så vi kunne se hvordan tingene foregår i praksis, og som eleverne kunne stille spørgsmål ud fra. På det virtuelle møde fik eleverne svar på alle deres spørgsmål og efterfølgende svarede Morten Hansen på de nye spørgsmål, som dukkede op under efterbearbejdningen af mødet på klassen. Udmærket løsning på et landbrugsbesøg, nu hvor vi ikke kunne komme på rigtig gårdbesøg.

Hjørring, september 2020

 

"Stor ros til værtsparret for spændende og indlevende fortælling om driften og livet på Bjerggaarden og Barsø. Eleverne (og lærerne) havde en fantastisk oplevelse."

Padborg, september 2020

 

 "Jeg vil blot sige, at det var et meget veltilrettelagt besøg. Vi blev taget rigtig godt imod og fik en meget grundig information, rundvisning og snak om økologisk landbrug, inkl. smagsprøver på mælk og oste. Jeg kan bestemt anbefale at besøge Kærhavegård og Thomas Helle." 

Esbjerg, marts 2020 


"Besøget på Skovgård med 24 udskolingselever var simpelthen en fornøjelse. Det er anden gang jeg er der, og begge gange har de taget sig god tid og gjort sig umage med at fortælle, vise og generelt bare give et rigtig godt indblik og indtryk af stedet. Stor ros herfra!"

Ans By, marts 2020

 

"Fantastisk sted, skønne dyr og smuk natur og dejligt med en mand der brænder for sit håndværk. Altid en god oplevelse at besøge Højtoftegård!"

Hillerød, februar 2020

"Tak til landmand Ole for en rigtig god og grundig rundvisning! Det var en rigtig lærerig og spændende oplevelse at se dyrene tæt på og hører omkring hvordan man driver en så stor svineproduktion i Danmark. Tak for vi måtte komme og besøge Vidtskuegaard."

Hadsten, februar 2020

 "Det var et rigtig godt og lærerigt besøg. Inge er meget imødekommende og god til at undervise eleverne i landbrug."

Bagsværd, februar 2020

"Det var en rigtig fin oplevelse - det gik lige i eleverne."

Viby, januar 2020

"Et rigtig godt besøg. Erik var en super god fortæller."

Kjellerup, december 2019

"Et virkelig godt besøg! Eleverne fik meget ud af det - både fagligt og oplevelsesmæssigt. En dygtig underviser, fagligt relevant indhold, god fordeling af forelæsning, oplevelser og eget arbejde."

Hillerød, november 2019

"Det var et fantastik besøg. Der en fremragende dialog mellem de studerende og Laust Bendix. Stor åbenhed i forhold til processer og valg i forhold til landbruget som bedrift."

Esbjerg, november 2019

"Vi har haft et rigtig fint besøg, godt modtaget, fået svar på mange spørgsmål. Mange tak."

Sydals, november 2019

"Dejligt besøg - positive mennesker, som var gode til at fortælle til vores elevgruppe. Vi kommer gerne igen."

Jelling, november 2019

"Det var rigtigt lærerigt. Der var både tid til spørgsmål og alt foregik i en rar atmosfære.

Tune, november 2019

"Det var en helt fantastisk dag. Peter, der har gården, var simpelthen så fantastisk. Eleverne syntes, at han var rigtig god til at fortælle. Vi følte os meget velkomne, så tak for en rigtig god oplevelse."

Rønnede, november 2019

"Tak for et rigtig dejligt besøg!! Vi fik en varm velkomst og en god rundvisning, som passede til os! Vi kommer gerne igen!"

Frederikssund, oktober 2019

"Rigtig godt besøg. Og fine indsigter i at vi som forbrugere har et valg, når vi vælger konventionelt eller økologisk kød. Også at der er udfordringer med, at prisen for økologiske grise er faldende. Carsten har en rigtig god indgang til de elever, vi har - som var fra skolens specialklasserække. "

Aarhus N, oktober 2019

"Det var et meget vellykket besøg. Super rundvisning og masser af spændende oplevelser og læring for eleverne. Joan og hans fortjener megen ros!"

Silkeborg, oktober 2019

"Vi havde et dejligt besøg hos Finn. Han var en rigtig god oplevelse for vores specialelever, han gav sig tid og favnede alle. Vi vender tilbage og oplever gården på andre årstider."

Assens, oktober 2019

"Vi har haft et fantastisk godt besøg hos Hans Julius i Hvejsel. God information på elevernes niveau, god tid, nærvær og godt at få lov til at være med til at “arbejde”. Vi har fået langt mere ud af besøget, end vi forventede."

Jelling, oktober 2019

"Vi har haft en enormt spændende besøg med masser af informationer formidlet på et niveau, som eleverne kunne forstå. Der har været fokus på at formidle både verbalt, visuelt og taktilt, og det har virkelig kunne fange elevernes interesse. Så mange tak til Lindegården 👍"

Randers C, oktober 2019

"Lisbeth er bare mega dygtig! Vi havde et rigtig dejligt besøg. Eleverne fik lov til at røre, prøve, stille spørgsmål osv. og man kunne mærke, at hun var forberedt og klar på at vi kom. TUSIND tak for det! 

Viborg, oktober 2019

"Rigtig god oplevelse og læring sammen med landmand Villads. Jeg kommer helt sikkert tilbage med en anden klasse :-)"

København K, oktober 2019

"Vi var meget tilfredse med besøget. Søren var meget god til at være i øjenhøjde med vores elever. Det var spændende, og vi kan klart anbefale andre skoler at tage på gårdbesøg hos ham."

Vejle, oktober 2019

"Vi havde en god oplevelse ved vores besøg. Vi mødte en velforberedt, imødekommende og rummelig landmand, som viste os rundt og beredvilligt svarede på spørgsmål om stort og småt. Vi var på besøg med knap 50 børn fra 1. årgang, det gik, men vil nok anbefale at man tager afsted med en mindre gruppe."

Hadsund, oktober 2019

"Det var virkelig en stor oplevelse for mine elever, der alle har store udfordringer. Vi blev modtaget med stor varme og interesse og fik lov til virkelig at opleve gården. Kæmpe stor tak fra både børn og voksne til gårdejer Thomas."

Børkop, oktober 2019

 

Andre lærere skriver... :

 


"Super fint besøg havde ti elever fra specialtilbud med og de var godt fangede af fortællingerne - passer godt til de fællesfaglige opgivelser til eksamen."

Skibby, marts 2019


"Utrolig dejligt besøg. Eleverne fik lov at så, prøve, lege, smag og røre ved alt de havde lyst til. Virkelig skønne mennesker på Klovborg. Vi kommer helt sikkert igen."

 

Brønderslev, juni 2019