I dette skoleår har foreløbig 9347 skoleelever besøgt en landmand

Find en landmand og book gratis gårdbesøg. Nu også online møder/rundvisninger.

Bemærk: Vi følger covid19-vejledning fra Arla (den kan ændre sig). Aktuelt gælder: Landmænd der leverer til Arla, tager imod besøg fra og med september.

Gårde
Køer
Grise
Mink
Andet

Virksomheder
Mejeri
Slagteri
Andet

Hvor kan du besøge en gård?

Det kan du over hele landet! Og nu også digitalt hjemme i klassen.

Knap 350 landmænd åbner deres stald for skoleklasser, viser rundt og fortæller om arbejdet, dyrene og livet på landet. Besøg en landmand og få svar på jeres spørgsmål om køer, grise, økologi, dyrevelfærd og meget mere.

Find en landmand på kortet og book et besøg.

Ønsker du, at din klasse skal møde en landmand online, så sæt hak ved 'Online møder/rundvisning' - så finder du alle de værter, der gerne stiller op til et online møde med klassen (Teams, Google Meet, Zoom eller lignende) og/eller som viser rundt i stald og marker med Facetime, Facebook Live eller lignende. Du og landmanden finder sammen den digitale løsning, der passer jer bedst.