
Tema
Madkundskab
Temaet om madkundskab er under udarbejdelse - hold øje med siden. Her kommer en masse indhold der er relevant for faget madkundskab inden længe.
Se undervisningsmaterialer til faget madkundskab

Koen og mælken
Hvor mange maver har en ko? Hvor meget mælk giver den? Og hvordan laver man ost? Koen og mælken er et hæfte om køer og mælk, som i ord og billeder fortæller om koens oprindelse, liv og adfærd. Mælkens vej fra ko til mejeri til køledisk er også beskrevet.
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Køer og mælk
Natur/teknologi
Madkundskab

Æg og kyllinger
Hvor kommer de æg og kyllinger fra, som vi kan købe i det lokale supermarked? Hvad sker der på rugeriet, på slagteriet, hos landmanden? Æg og kyllinger giver elever i 3.-6. klasse et indblik i den del af dansk landbrug, der handler om produktionen af høns, æg og kyllinger.
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Madkundskab
Natur/teknologi

Griseliv og grisekød
Hæftet Griseliv og grisekød fortæller i ord og billeder om grisens oprindelse, udvikling, liv og adfærd. Materialet henvender sig primært til mellemtrinnet og faget natur/teknologi. Det lægger op til emnearbejde med fokus på landbrug, og kan med fordel kombineres med et gårdbesøg.
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Madkundskab
Natur/teknologi
Grise

Økologi - Hvad er det?
Hvad er et økologisk landbrug? Hvornår går de økologiske køer på græs? Hvor kommer økologisk mel fra? Og hvad er forskellen på økologisk og konventionelt landbrug? Det er nogle af de spørgsmål, som dine elever kan få svar på i Økologi - hvad er det?
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Økologi
Madkundskab
Natur/teknologi