7 opskrifter med kødsovs

Med udgangspunkt i syv forskellige opskrifter inviteres eleverne til at udforske, hvordan kødsovs kan forvandles til alt fra lasagne og pizza til pitabrød og tortillas. Undervejs arbejder eleverne med smag, teknikker og måltidets sammensætning – og får mulighed for at eksperimentere, sammenligne og udvikle deres egne varianter af kødsovs.

Se materialet her

Lærervejledning

Færdigheds- og vidensmål

Opskrifter med kødsovs

 

Fra Vesterbro og hele verden

Dette hæfte er resultatet af et forløb, hvor 12 børn har arbejdet med deres yndlingsretter. Retterne er forskellige i både type og sværhedsgrad, men fælles for dem er, at det er mad, familierne ofte laver hjemme.

Se materialet her

Fra Vesterbro & hele verden - børnenes egne opskrifter

 

Mørt og ikke tørt

Materialet “Mørt og ikke tørt” består af lærervejledning, basisark, temaark og PowerPoint-præsentationer. Her får du både fakta, elevopgaver, stegeøvelser og opskrifter, der gør det nemt at arbejde med korrekt stegning af kød, køkkenhygiejne, smag og kødets rolle i en sund kost. 

Lærervejledning

Færdigheds- og vidensmål

Basisark - stegning af kød

Temaark

Steg kød rigtigt

Kød & smag

Kød & hygiejne

Sund med kød

 

 

Andre materialer, der omhandler madkundskab

Måske er du også interesseret i