×
Menu

Knudsminde, Thorsø


Velkommen til Knudsminde

På Knudsminde bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Mammen Mejeri og indgår i den daglige produktion af ost. På gården bor Marianne Strohdick og René Rasmussen med deres fem børn; Mia, Malene, Mathias, Mathilde og Magnus. René og Marianne står for det daglige arbejde på gården sammen med Renés far og fire medhjælpere.

Landmanden

”Hej, vi hedder Marianne og René, og vi er landmænd her på Knudsminde. Vi har drevet landbrug her siden 2000. Det bedste ved at være landmand er det frie liv. Det er skønt selv at kunne bestemme over hverdagen, og arbejde med naturen og dyrene.”

Dyrene og markerne

Der er omkring 230 sortbrogede malkekøer og cirka ligeså mange kvier og kalve på Knudsminde. Køerne producerer 7.500 liter mælk om dagen. Udover kvæget bor gravhunden Tulle også på gården.

Marianne og René driver 400 hektar jord. Det er næsten det samme som 800 fodboldbaner. På halvdelen af markerne dyrker de græs og majs til foder. Resten dyrkes med korn til videreslag. De klarer selv det meste markarbejde.

Transport

Der er mulighed for at tage offentlig transport til gården. Bus 55 Viborg-Bjerringbro-Hammel stopper for enden af grusvejen.

Skoler i Silkeborg eller Viborg Kommune kan søge om tilskud på max 1000 kr. til transport i forbindelse med gårdbesøg. Kontakt Lise Jensen, Landboforeningen Midtjylland, på tlf. 3050 0636 eller mail lje@lmo.dk.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til René Rasmussen på 23241547 / 74720240 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
René Rasmussen
Snuhøjvej 10
Vejerslev
8881 Thorsø

Nærmeste off. transport

100 m

Rejseplan

Det bedste ved at være landmand er det frie liv. Det er skønt selv at kunne bestemme over hverdagen, og arbejde med naturen og dyrene

René og Marianne, Landmænd