×
Menu

I/S Torp Søgård, Østbirk


Velkommen til I/S Torp Søgård

På gården driver Søren og Peter Mortensen en konventionel mælkeproduktion. De er 4. generation på gården, som de har drevet siden 2002. Søren bor på gården med Tina og deres pige Anne Louise. Peter bor 1,5 km fra gården med sin kone Lisbeth og børnene Espen, Simon og Anne Vibe.

Dyrene og markerne

Der er 210 malkekøer og cirka lige så mange ungdyr (kvier og kalve) på gården. De producerer tilsammen cirka 5.500 liter mælk om dagen. Mælken sælges til Arla, der henter den hver anden dag.

Udover arbejdet i stalden driver brødrene 210 hektar jord. Det er næsten det samme som 420 fodboldbaner. På markerne dyrker de græs og majs, som ensileres og bruges til foder. Derudover dyrkes korn, som høstes og sælges.

Der er også 4 heste, en hund og nogle katte på gården.

Landmanden

"Vi har altid ønsket at arbejde sammen. I 2008 købte vi 3 malkerobotter, hvilket letter det daglige arbejde, og når vi er to, kan vi bedre holde fri med god samvittighed, fordi vi ved at den anden har styr på det."

Transport

Skolebus fra Nimb holder 500 m fra gården.

Har I brug for transport i forbindelse med gårdbesøget? Bustransporten betales af  Østjysk Landboforening. Kontakt Jørgen Skov Nielsen fra Østjysk Landboforening på telefon 2518 5693 eller mail jsn@velas.dk og hør mere.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Peter Mortensen på 20631999 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Peter Mortensen
Naldalvej 7
Torp
8752 Østbirk

Nærmeste off. transport

500 m.

Rejseplan

Vi har altid ønsket at arbejde sammen. I 2008 købte vi 3 malkerobotter, hvilket letter det daglige arbejde, og når vi er to kan vi bedre holde fri med god samvittighed, fordi vi ved at den anden har styr på det

Søren og Peter Mortensen