×
Menu

Louiselund, Løsning


Velkommen til Louiselund

Her bor vi, Bjarne og Birgit. Sammen har vi tre børn, hvoraf to af dem bor hjemme. Vi er 2. generation på gården, som vi købte af Bjarnes far i 1994. Siden dengang har vi moderniseret og udviklet gården. Bjarne står for det daglige arbejde med dyr og marker sammen med to ansatte.

Dyr og marker

I stalden har vi 185 malkekøer og 200 ungdyr (kvier og kalve). Køerne bliver malket af 3 robotter og giver tilsammen 5.000 liter mælk pr. dagen. Tankbilen fra Arla henter mælken og kører den til mejeriet. Vi er selvforsynende med el via vores solceller.

Vi dyrker 170 hektar jord. Det er næsten det samme som 340 fodboldbaner. På markerne har vi majs, græs, byg og hvede. Det meste bliver foder til dyrene. Noget af kornet sælges som maltbyg til produktion af øl.

Klimatiltag på gården

Vi er selvforsynende med el via vores solceller. Overskudsvarmen fra køleanlægget genanvendes til at producere varmt vand i stalden og opvarme stuehuset.

Transport

Har I brug for transport i forbindelse med gårdbesøget? Bustransporten betales af  Østjysk Landboforening. Kontakt Jørgen Skov Nielsen fra Østjysk Landboforening på telefon 2518 5693 eller mail jsn@velas.dk og hør mere.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Bjarne Jensen på 21740373 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Bjarne Jensen
Stubberup Skovvej 33
8723 Løsning

Nærmeste off. transport

2 km

Rejseplan

Vi går meget op i, at dyrene har det godt og er sunde og raske.

Bjarne & Birgit, Landmænd