×
Menu

Lindegården, Sporup


Velkommen til Lindegården

Her bor Erik og Lone sammen med deres tre børn, Rasmus, Morten og Mette. Erik og Lone købte gården i 1995 sammen med Eriks far. Eriks far er i dag gået på pension, så Erik står for det daglige arbejde på gården sammen med en medhjælper. Lone er ernæringsassistent.

Dyrene og markerne

Der er 105 malkekøer, 75 kvier og 25 kalve på gården. De 105 malkekøer malkes i en almindelig malkestald og giver tilsammen 3.200 liter mælk hver dag. Mælken leveres til det lokale mejeri Mammen Ost, hvor den indgår i produktionen af skæreoste. Køernes gylle leveres til Thorsø Biogasanlæg, hvor den afgasses og bruges til at producere el og varme til byens borgere.

Udover arbejdet i stalden driver familien 140 hektar jord. Det er næsten det samme som 280 fodboldbaner. På marker dyrker de majs, græs, byg, hvede, rug og raps. Det meste af det bliver til foder til dyrene.

Transport

Skoler i Silkeborg eller Viborg Kommune kan søge om tilskud på max 1000 kr. til transport i forbindelse med gårdbesøg. Kontakt Lise Jensen, Landboforeningen Midtjylland, på tlf. 3050 0636 eller mail lje@lmo.dk.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Erik Brøndum Christensen på 22977646 / 86968414 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Erik Brøndum Christensen
Skørringvej 50
Farre
8472 Sporup

Nærmeste off. transport
Rejseplan

Jeg glæder mig til at vise jer vores kvæggård.

Erik Brøndum, Landmand