×
Menu

Nørgaards Familielandbrug, Videbæk


Velkommen til Nørgaards Familielandbrug 

På en gård ved Videbæk i Midtjylland holder Nørgaards Familielandbrug til. Gården drives af Tobias Christensen, som er 4. generation. Ejendommen kan føres helt tilbage til Tobias’ oldeforældre. I dag er det Tobias’ forældre, der ejer gården, mens Tobias har lejet sig ind i staldene siden 2016.

Det store stuehus på ejendommen er delt op i to. I den ene ende bor Tobias’ forældre Ole og Ingelise, samt hans to mindre søskende Nanna og Lasse. I den anden ende bor Tobias sammen med sin hustru og deres tvillinger Agnes og Asta.

Alle i familien er gode til at give et nap med i stalden, hvis der er travlt.  

Dyrene og markerne

Der er nok at se til i staldene, for Tobias driver en produktion med økologiske malkegeder. Da han startede i 2016, havde han 120 geder og 13 hektar jord. Siden er bedriften vokset til 500 geder plus opdræt, og Tobias dyrker i dag 62 hektar. Det svarer til cirka 88 fodboldbaner. Tobias står for det meste af markarbejdet selv, og græsset fra markerne bliver brugt til foder til dyrene. Faktisk bliver 90% af det foder som, gederne spiser, produceret på markerne omkring gården.

Gederne bliver malket to gange om dagen. På gården har vi vores eget mejeri og en gårdbutik med selvbetjening. I gårdbutikken sælger vi gedeost, -mælk og -kød samt æg og oksekød.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Tobias Christensen på 20878527 og lav en aftale.


Medlem af
Her producerer vi
- gedemælk

Kontaktperson
Tobias Christensen
Bøgelyvej 14
6920 Videbæk


Nærmeste off. transport

Ca. 5 km

Rejseplan