×
Menu

Solvang, Årre


Velkommen til Solvang

På Solvang produceres økologisk mælk. Her bor Sonja og Ejvind Lauridsen. Ejvind står for det daglige arbejde på gården sammen med en medhjælper.

Landmandens hjørne

”Hej, jeg hedder Ejvind, og jeg er landmand her på Solvang! Jeg har boet på gården siden 1988. Det bedste ved at være landmanden er arbejdet med dyr og naturen. Og samtidig giver det meget frihed selv at kunne planlægge sin arbejdsdag.”

Dyrene og markerne 

Der er omkring 90 malkekøer samt et antal kvier og kalve på gården. Køerne malkes to gange om dagen, og i gennemsnit giver hver ko cirka 10.700 kilo mælk om året. Mælken bliver leveret Arla, som henter den hver dag. Som andre økologiske køer er Ejvinds køer på græs om sommeren.

Udover arbejdet med dyrene driver Ejvind cirka 115 hektar jord. Det er næsten det samme som 230 fodboldbaner. På markerne dyrkes kløvergræs, majs, byg og rug. Ejvind har maskinstationen til at klare det meste markarbejde.

Transport

Bus rute 44 (Esbjerg-Grindsted) og rute 293 (Varde) til Årre eller Fåborg stopper 3 km fra gården. I kan gå 1 km og blive kørt resten af vejen med privat transportmiddel.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Ejvind Lauridsen på 24490110 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Ejvind Lauridsen
Slebsagervej 3
Fåborg
6818 Årre

Nærmeste off. transport

3 km

Rejseplan

Jeg er stolt af at være landmand. Jeg elsker at forvalte naturen, være selvstændig og se, at alting vokser omkring mig.

Ejvind Lauridsen, Landmand