×
Menu

Mosegård, Agerbæk


Velkommen til Mosegård

På Mosegård produceres mælk, som bliver leveret til Arla. På gården bor Gitte og Bjarne med børnene Sarah, Sanne og Simon. Gitte og Bjarne drev i 15 år gården sammen med Gittes forældre, men har nu helt overtaget bedriften. De står for det daglige arbejde på gården sammen med tre ansatte, ligesom Gittes forældre stadig kommer og giver en hånd med efter behov.

Landmandens hjørne
"Hej! Vi hedder Gitte og Bjarne, og vi er landmænd her på Mosegården. Vi overtog gården efter Gittes forældre, og er 2. generation på gården. Gitte passer kalvene, og Bjarne passer køerne sammen med to ansatte. En tredje ansat klarer arbejdet i marken. Det bedste ved at være landmand er arbejdet med dyr og natur, og friheden til at man selv kan planlægge sin dag."

Dyrene og markerne
Der er 300 køer på Mosegården og lige så mange kvier og kviekalve (hun-kalve). Tyrekalvene sælges videre, når de er 2 uger gamle. Køerne giver omkring 8.000 liter mælk om dagen. Til gården hører 275 hektar jord. Det er næsten det samme som 550 fodboldbaner. På markerne dyrkes græs, majs og korn. Afgrøderne bruges primært til kvægfoder.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Gitte og Bjarne Hvelplund på 24471902 / 75196702 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Gitte og Bjarne Hvelplund
Bolhedevej 2
Vrenderup
6753 Agerbæk

Nærmeste off. transport
Rejseplan

Det bedste ved at være landmand er arbejdet med dyr og natur, og friheden til at man selv kan planlægge sin dag.

Gitte og Bjarne Hvelplund