×
Menu

Wollesgaard, Rødekro


Velkommen til Wollesgaard

På Wollesgaard bliver der produceret mælk. Mælken leveres til Arla og indgår i den daglige produktion af mejerivarer. På gården bor Vibse og Søren Wollesen. Deres fem børn, Laura, Peter, Sine, Anders og Jakob, er mere eller mindre fløjet fra reden. Vibse og Søren står for det daglige arbejde på gården sammen med en ansat medhjælper og en flexjobber. Sørens far på 80 år kommer også og giver et nap med hver dag. Der hører i alt 200 hektar jord til Wollesgaard. Det er det samme som 400 fodboldbaner. På markerne bliver der dyrket majs, græs og korn. Afgrøderne bliver bl.a. brugt til foder. Noget af kornet sælges til foderstoffabrikken.

Landmandens hjørne
”Hej! Vi hedder Vibse og Søren, og vi er landmænd her på Wollesgaard! Gården er en slægtsgård, og vi har boet her siden 1995, hvor vi overtog gården fra Sørens forældre. Vi er fjerde generation af familien, der driver landbrug her på Wollesgaard.”

Dyrene på Wollesgaard
Der er i alt 242 malkekøer på Wollesgaard. De giver i gennemsnit 35 liter mælk om dagen, altså 35 mælkekartoner. Køerne malkes af fire malkerobotter, og fodres af et automatisk hængebane foderanlæg. Ud over kørerne har familien katte, tre Boer geder (Gerda, Gitte og Gertrud) samt hunden Charlie.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Søren Wollesen på 21432445 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Søren Wollesen
Østermarkvej 14
Nr. Hostrup
6230 Rødekro

Nærmeste off. transport
Rejseplan