×
Menu

Engmosegaard, Hundested


Velkommen til Engmosegaard

Engmosegaard er et familiedrevet økologisk landbrug der ligger i Sverkilstrup ved Hundested. Familien har i mange generationer boet og arbejdet i Sverkilstrup, men Hans Christian og Winnie flyttede først ind på Engmosegaard i 1992.  

 

Om gården og markerne,

På Engmosegaard er der fokus på køer og produktion af mælk og oksekød. Her er omkring 300 køer og ungdyr. Malkekøerne producerer dagligt 3500-4000 liter mælk som bliver leveret til Arla. Til gården hører 250 hektar jord. Her dyrkes forskellige afgrøder. Det er for eksempel kløvergræs og ærter samt korn som rug, hvede, byg og ølandshvede. Afgrøderne bliver brugt til foder, til mel og kerner til det lokale mølleri, og sidst men ikke mindst til øl.

Tæt ved Engmosegaard løber Torup-sporet, der er en offentlig tilgængelig trampesti - en ud af mange vandreruter i naturprojektet SPOR i landskabet. Her er der rig mulighed for at opleve den natur der findes tæt på gård og marker. Se mere her: https://spor.dk/torup.

På Engmosegaard holder de også en lille flok grise. Herfra kommer det grisekød der bliver solgt i gårdens egen gårdbutik. I butikken sæges også kød fra kødkvæg, hjemmedyrkede grøntsager og blomster.

 


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Hans Christian Heje Andreassen på 40431943 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk
- oksekød, grisekød, planter, grøntsager

Kontaktperson
Hans Christian Heje Andreassen
Sverkilstrup Byvej 8
3390 Hundested


Nærmeste off. transport

Ca. 1,4 km

Rejseplan