×
Menu

Brdr Kjeldahl, Samsø


Velkommen til Brdr. Kjeldahl - Samsø

På en høj i det nordlige Samsø ligger øens største grøntsagsproducent, Brdr. Kjeldahl. Her driver Jens og Søren et frilandsgartneri med grøntsagsproduktion. Jens og Søren er brødre og opvokset på øen. De stiftede Brdr. Kjeldahl i 1988 med det formål at producere løg. Hurtigt fik de dog øjnene op for kartoflen, som siden er blevet virksomhedens guldæg. I dag omsætter Brdr. Kjeldahl for flere millioner kroner om året.

Brdr. Kjeldahl har mange ansatte og kan i højsæsonen tælle op mod 80 mand.

Frugt og grønt

Brdr. Kjeldahl har både en økologisk og en konventionel produktion. De dyrker 750 hektar jord. Det er næsten det samme som 1.500 fodboldbaner. På marker dyrker de bl.a. kartofler, løg, rødkål, hvidkål, knoldselleri, asparges, æbler og pærer. De dyrker også korn og frø, ligesom deres cirka 40 kødkvæg afgræsser naturarealer i Nordby Bakker.

Virksomheden består af flere afdelinger

  • Landbrug
  • Pakkeri
  • Transport
  • Maskinværksted
  • Entreprenørafdeling

Brdr. Kjeldahl ejer også Samsø Redningskorps. I sommermånederne arrangerer de 'Grøntsagssafari', hvor I får historien om Brdr. Kjeldahls og oplever sider af Samsø, som man normalt ikke har adgang til.

Transport

Samsølinjen sejler fra Kalundborg til Ballen havn. Samsø rederi sejler fra Hou til Sælvig havn. Fra begge havne kan man køre med Samsø Bus til Nordby. Det er også muligt at leje cykler, og på den måde komme rundt på øen. 

Klik her og læs mere om Brdr. Kjeldahl.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Jens Kristian Kjeldahl på 20416457 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- grøntsager, frugt og korn

Kontaktperson
Jens Kristian Kjeldahl
Nordby Kirkevej 2
8305 Samsø


Nærmeste off. transport

200m

Rejseplan

Vi er GLOBAL G.A.P. producenter. En international kvalitetsstandard for frugt og grønt. Det vil sige, at vi lever op til specifikke krav, som sikrer sporbarhed, fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet inden for frugt og grønt området.

Jens Kjeldahl, ejer