×
Menu

Abildgård, Vinderup


Velkommen på Abildgård

Jeg hedder Jens Erik, og jeg bor på Abildgård sammen med min kone, vores tre børn og hunden Karla. Vi driver gården økologisk. I stalden har vi 225 køer, som vi malker flere gange om dagen. Mælken bliver hentet af en tankbil og kørt til et af Arlas mejerier.

Mine forældre drev landbrug på gården i 39 år, så jeg er opvokset her. Og nu er det så mig og min familie, der bor her, og mig og mine tre ansatte, der driver landbrug her.

På markerne dyrker jeg bl.a. korn som jeg bruger til køernes foder. I alt dyrker vi 300 hektar i forbindelse med gården – det svarer til et areal på størrelse med 600 fodboldbaner!    

Transport

Der er cykelsti det meste af vejen til gården, og det er muligt at komme med bus herud. Bussen stopper ca. 200 m fra gården. 

Hvis din 4.-10. klasse som led i undervisningen har tema om landbrug, og I har udfordringer med transporten i forbindelse med gårdbesøg, er der mulighed for økonomisk hjælp fra Holstebro Struer Landboforening. Kontakt Anders Ørts på tlf.: 4046 5323 vedr. denne ordning.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Jens Erik Damtoft på 61752767 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Jens Erik Damtoft
Struervej 1
7830 Vinderup

Nærmeste off. transport

200 m.

Rejseplan