×
Menu

Abildgård, Vinderup


Velkommen på Abildgård

Jeg hedder Jens Erik, og jeg bor på Abildgård sammen med min kone, vores tre børn og hunden Karla. Vi driver gården økologisk. I stalden har vi 280 køer, som vi malker flere gange om dagen. Mælken bliver hentet af en tankbil og kørt til et af Arlas mejerier.

Mine forældre drev landbrug på gården i 39 år, så jeg er opvokset her. Og nu er det så mig og min familie, der bor her, og mig og mine tre ansatte, der driver landbrug her.

På markerne dyrker jeg bl.a. korn, som jeg bruger til køernes foder. I alt dyrker vi 390 hektar i forbindelse med gården.

Transport

Der er cykelsti hele vejen til dér, hvor vores egen grusvej starter, så man kan cykle/gå herud uden at komme for tæt på den store landevej. Det er også muligt at komme med bus herud. Bussen stopper ca. 200 m fra gården. 

Hvis din 0.-10. klasse har et undervisningsforløb om landbrug, og i den forbindelse ønsker at komme på gårdbesøg, er der mulighed for gratis bus betalt af Holstebro Struer Landboforening. Kontakt Marieke Heeling på e-mail privat@famdekker.dk eller tlf.: 61752790 vedr. denne ordning.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Jens Erik Damtoft på 61752767 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Jens Erik Damtoft
Struervej 1
7830 Vinderup

Nærmeste off. transport

200 m.

Rejseplan