×
Menu

Bakkegaard, Thisted


Velkommen til Bakkegaard

På Bakkegaard bor Lotte og Morten Bonnerup sammen med døtrene Miriam, Eva Marie og Dorthea. Lotte og Morten overtog gården i 2000 efter Mortens familie. Dengang var der 45 køer. Året efter byggede de ny løsdriftsstald og har siden løbende udvidet. I dag huser staldene 130 malkekøer og 110 kvier af racen Dansk Holstein (sortbroget dansk malkeko).

Livet på Bakkegaard

Det er Morten, der primært står for den daglige drift på Bakkegaard. Lotte er operationssygeplejerske på Sygehus Thy Mors, men tager også del i det daglige arbejde på gården sammen med den øvrige familie. Derudover er der en medhjælper tilknyttet på halv tid.

På Bakkegaard er der fokus på arbejdet med dyrene, hvilket giver højtydende malkekøer. Tilsammen giver køerne næsten 4.000 liter mælk om dagen, som leveres til Arla. udover mælk leverer Lotte og Morten også oksekød til Danish Crown.

Lotte og Morten har maskinstation til at passe de 127 hektar jord, som hører til den konventionelle bedrift. Afgrøderne er græs, majs, hvede og byg, som primært anvendes til foder.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Morten Bonnerup på 21436788 / 97985246 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Morten Bonnerup
Skovstedvej 32
Skovsted
7700 Thisted

Nærmeste off. transport

400 m

Rejseplan

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til vores gård i Skovsted.

Morten Bonnerup