×
Menu

Fladhede, Lemvig


Velkommen til Fladhede

Linda og Lars Nielsen driver gården som en økologisk mælkeproduktion. De bor på gården sammen med deres fire børn i alderen 5-13 år. Lars og Linda overtog gården som 4. generationen i 2004 efter Lars' far, som stadig kommer forbi og giver en hjælpende hånd på gården. Gården blev tidligere drevet som en konventionel produktion, men Lars og Linda omlagde til økologi i 2006.

Landmanden fortæller

"Vi holder af at have forskellige dyr på gården. Man kan derfor møde både ponyer, får med lam, grise, ænder, slagtekyllinger, høns, kaniner, katte og vores hund Molly. Vi ser stor glæde i at holde os selvforsynede med svine- og oksekød, kylling, æg og selvfølgelig anden til jul."

Dyrene og markerne

Gårdens stald huser 125 malkekøer samt et antal kvier. Tyrekalvende sælges til naboen, når de er cirka 20 dage gamle. Køerne bliver malket med malkerobot og fodres blandt andet med byg/ærtehelsæd, græsensilage og korn. I sommerhalvåret er køerne på græs, så familien henter dem hjem til malkning med deres ATV.

Familien driver 80 hektar og lejer samtidig 20 hektar. Derudover samarbejder Lars og Linda med Lindas bror som også er økolog. Han har 50 hektar, som han dyrker med foder til dem.

Læs mere om Fladhede her.

Transport

I kan tage toget fra Vemb/Lemvig. Det stopper cirka 1 km. fra os.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Lars Nielsen på 61761921 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Lars Nielsen
Fladhedevej 5
7620 Lemvig

Nærmeste off. transport

Ca. 1 km

Rejseplan

I kan tage toget fra Vemb/Lemvig. Det stopper cirka 1 km. fra os. Vi glæder os til at få besøg af jer.

Lars og Linda Nielsen