×
Menu

Store Hestbjerg, Holstebro


Velkommen til Hestbjerg Økologi

Hos Hestbjerg Økologi er medarbejdere og produktion fordelt på flere gårde. En af dem er Store Hestbjerg, som er en slægtsgård med rødder helt tilbage til 1623. Bertel og Marianne Hestbjerg og deres børn bor her, og er nu cirka 16 og 17 generation på gården.

Dyrene og markerne

På Store Hestbjerg og to andre gårde producerer Bertel, Marianne og deres 28 medarbejdere økologiske slagtegrise. På de tre gårde er der i alt 1.500 søer. Søerne får små grise, der vokser op og bliver til slagtegrise. I alt leverer Hestbjerg Økologi cirka 30.000 grise til slagtning om året.

I blandt andet COOP-butikkernes kølediske kan man finde grisekød med mærket ’Poppelgrisen fra Hestbjerg’ – det stammer fra grise, der er opvokset hos Hestbjerg Økologi.

Marianne fortæller: ”Vi har lavet en overbygning til det gode økologimærke. Grisen er oprindelig et skovdyr, så vi har bl.a. plantet popler på markerne, hvor søerne farer ude hele året rundt. Vi har i det hele taget fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.”

På Hestbjerg Økologi arbejder de efter en sætning der hedder ”Vi arbejder for, at hvis du blev genfødt som gris, ville du ønske, at du havnede her hos os i Hestbjerg Økologi.”

Se mere på Hestbjerg Økologis egen hjemmeside og/eller på Facebook.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Marianne Fløe Hestbjerg på 30600170 og lav en aftale.


Medlem af
Her producerer vi
- søer
- slagtegrise
- smågrise

Kontaktperson
Marianne Fløe Hestbjerg
Nørre Feldingvej 100
7500 Holstebro

Nærmeste off. transport
Rejseplan