×
Menu

Granly Økologi, Holstebro


Velkommen til Granly Økologi

Lidt udenfor Holstebro ligger gården Granly Økologi. Her bor Torben Langer og Karen Stjernholm sammen med deres 2 børn og 3 plejebørn. Familien har boet på gården siden 2003, og de er første generation. Torben og Karen driver en økologisk svineproduktion, og udover grisene har familien også et par katte, der lusker rundt og hygger sig på gården.

Dyrene og markerne

Produktionen består af 400 søer, som bliver til 10.000 smågrise om året. Smågrisene bliver solgt til Danish Crown virksomheden Friland. Når grisene bliver opdrættet som frilandsgrise, betyder det blandt andet, at de bliver født i hytter ude på marken, og at de altid har adgang til udendørsarealer som fx løbegårde.

Torben dyrker også 160 hektar jord. Det svarer til cirka 224 fodboldbaner. På markerne er der korn, majs og græs. Kornet sælger han til foderstof, mens majs og græs bliver til foder til grisene. Der er hver dag mange opgaver, som skal klares, og derfor har Torben tre ansatte til at hjælpe med arbejdet på gården.

Transport

Hvis din 0.-10. klasse har et undervisningsforløb om landbrug, og i den forbindelse ønsker at komme på gårdbesøg, er der mulighed for gratis bus betalt af Holstebro Struer Landboforening. Kontakt Marieke Heeling på e-mail privat@famdekker.dk eller tlf.: 61752790 vedr. denne ordning.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Torben Langer på 20166126 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- søer
- smågrise

Kontaktperson
Torben Langer
Ringkøbingvej 2G,
Idom
7500 Holstebro

Nærmeste off. transport

100 m.

Rejseplan