Bakkegården, Holstebro

Velkommen til Bakkegården

På Bakkegården bor Ejnar Thomsen med sin kone og deres tre børn. De driver sammen et konventionel landbrug med grise. Ejnar og hans kone står selv for det daglige arbejde på gården sammen med to landbrugselever.

Dyrene og markerne

Ejnar og hans kone producerer søer, smågrise og slagtesvin. De har 320 søer, som producerer 9.700 slagtesvin om året. Slagtesvinene bliver solgt til Danish Crown, hvor de indgår i produktionen af svinekød. Ud over det daglige arbejde i grisestalden dyrker Ejnar og hans kone 250 hektar jord. Det er det samme som 500 fodboldbaner. På markerne dyrker de raps, frøgræs, hvede, byg og rug.

På gården har familien også en hund og et par katte.

Hvis din 4.-10. klasse har et undervisningsforløb om landbrug, og I har udfordringer med transporten i forbindelse med gårdbesøget, er der mulighed for økonomisk hjælp fra Holstebro Struer Landboforening. Kontakt Anders Ørts på tlf.: 4046 5323 vedr. denne ordning.

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Ejnar Thomsen på 97432158 og lav en aftale.

- søer
- smågrise