×
Menu

Axel Månsson A/S, Brande


Velkommen til Axel Månsson A/S

Her på gården producerer Axel Månsson og hans team konventionelle og økologiske grøntsager samt økologiske æg. Der er også et økologisk biogasanlæg, som producerer gas til opvarmning af 4.000 huse i Brande. De leverer grønsager og æg til de fleste danske supermarkeder og grossister, ligesom de har deres egen økologiske gårdbutik.

Danmarks største frilandgartneri

Axel overtog gården i 1976. Dengang hørte der 43 hektar jord med. I dag råder Axel over mere end 1.400 hektar jord. På markerne dyrkes over 20 forskellige grønsager, blandt andet icebergsalat, hjertesalat, løg, broccoli, spidskål, glaskål, fennikel og bladselleri. Over halvdelen af jorden dyrkes økologisk, og visionen er at producere 100% økologisk.

Økologiske høner

I 1981 kom de første høner til gården. Axel begyndte at producere økologiske æg i 1998. I dag har han over 200.000 økologiske høner, som tilsammen lægger cirka 65 mio. æg om året. "Vi har et stort fokus på dyrevelfærd, og på at give vores høner de mest naturlige betingelser så vi kan få de bedste æg", fortæller Dorrit Andersen, konsulent hos Axel Månsson A/S.

Klik her og læs mere om Axel Månsson A/S.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Dorrit Andersen på 21674439 og lav en aftale.


Leverer til
Her producerer vi
- grøntsager og æg

Kontaktperson
Dorrit Andersen
Grarupvej 15
7330 Brande

Nærmeste off. transport

Nej

Rejseplan