×
Menu

Den økologiske Besøgsgård Saxenhøj, Sakskøbing


Velkommen til Saxenhøj 

På Den Økologiske Besøgsgård Saxenhøj driver vi økologisk landbrug. Vi er en del af Den Sociale Virksomhed Guldborgsunds beskæftigelsestilbud. På gården er der tilknyttet omkring 30 borgere med forskellige personlige, arbejdsrelaterede og sociale behov, som hjælper til med de daglige gøremål.

Dyrene og markerne

Vi har mange forskellige dyr på gården. Du vil kunne opleve søer, smågrise, slagtesvin, men også kødkvæg, geder, får, fjerkræ, heste og æsler. I sommerperioden kommer mange af dyrene på græs.

Udover arbejdet med dyrene driver vi 70 hektar jord. Det er næsten det samme som 140 fodboldbaner. På markerne dyrker vi græs, korn og lucerne. Hovedparten af afgrøderne bliver brugt som foder til gårdens dyr. Vi har også drivhus- og frilandsproduktion af grøntsager, som bl.a. bliver solgt i vores gårdbutik.

Transport

Der er mulighed for at komme hertil med offentlig transport. Nærmeste stoppested ligger 800 m herfra. I skal benytte bus fra Vordingborg, Maribo, Nykøbing F. og Sakskøbing station.

 

Hvis du og din 4.-9. klasse har udfordringer med transport til gårdbesøget, kan I søge om økonomisk hjælp til bustransport fra SN-.fonden via Dansk Landbrug Sydhavsøerne. Kontakt Leif Jylov på 3097 5372 / 4760jylov@gmail.com i god tid før det planlagte besøg.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Sascha Helsengren Hansen på 25181741 og lav en aftale.


Medlem af
Her producerer vi
- søer
- smågrise
- slagtegrise
- kød fra kødkvæg mm.

Kontaktperson
Sascha Helsengren Hansen
Kalkbrænderivej 17
4990 Sakskøbing

Nærmeste off. transport

800 m

Rejseplan

Der er tilknyttet omkring 30 borgere med forskellige personlige, arbejdsrelaterede og sociale behov.

Sascha Helsengren Hansen