Torkilstrupgaard, Eskilstrup

Velkommen på Torkilstrupgaard

På gården bor Dorthe og Søren sammen med deres to børn. Søren er 10. generation på stedet, som i middelalderen var en storgård. Der en fodermester og en elev ansat på gården, og så hjælper farfar stadig lidt til.

Dyrene og markerne

På Torkilstrupgaard producerer de slagtekalve. På gården er der 500 slagtekalve. Kalvene bliver opfodret i 9-11 måneder, indtil de skal slagtes. Det sker hos Danish Crown. I butikkerne sælges kødet under konceptet Dansk Kalv. Udover kalvene er der nogle katte, kaniner, et par ponyer og nogle få kvier på gården.

Dorthe og Søren driver også 160 hektar jord. Det er det samme som 320 fodboldbaner! På markerne dyrker de korn, roer, raps og frøgræs.

Hvis du og din 4.-9. klasse har udfordringer med transport til gårdbesøget, kan I søge om økonomisk hjælp til bustransport fra SN-.fonden via Dansk Landbrug Sydhavsøerne. Kontakt Leif Jylov på 3097 5372 / 4760jylov@gmail.com i god tid før det planlagte besøg.

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Dorthe Børnum Kok på 54433224 og lav en aftale.

- slagtekalve

Dorthe Børnum Kok