Østervang, Tølløse

Velkommen til Østervang

På Østervang bliver der produceret smågrise. På gården bor Hanne og Lars Palle med deres tre børn. Her har familien boet siden 1986. Hanne og Lars har en driftsleder, der hjælper med at styre arbejdet i stalden. Derudover er der en medhjælper og en landbrugselev på Østervang. Med til gården hører 210 hektar jord. På markerne bliver der dyrket korn, raps, frøgræs og majs. Det meste bliver brugt som foder til grisene.

Landmanden
”Hej! Vi hedder Hanne og Lars, og vi er landmænd på Østervang Svineproduktion. Hanne arbejder mest i stalden sammen med driftslederen og medhjælperen. Lars står for markarbejdet sammen med en elev. Det bedste ved at være landmand er det afvekslende arbejde, som foregår både ude og inde. Det er dejligt at arbejde med både naturen og dyrene. Og så er det at være landmand ikke kun et arbejde, det er også en hobby og en livsstil.”

Dyrene
På gården er der 750 søer. De producerer ca. 22.000 smågrise om året, med salg af 10 kilos grise og 30 kilos grise. Det betyder, at når smågrisene vejer enten 10 eller 30 kilo, bliver de solgt til et andet landbrug. Her indgår de i en slagtesvineproduktion. Derudover er der to hunde, seks heste og et par katte på Østervang.

Vi bor 3 km fra Tølløse Station.

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Hanne Palle på 21425488 og lav en aftale.

- søer
- smågrise