Mink - fra Bording til Beijing

Klassetrin: 5.-7. klasse

Mink - fra Bording til Beijing er et arbejdshæfte om mink og minkproduktion. Hæftet fortæller i ord og billeder om minkens oprindelse, adfærd og anatomi, livet på gården, avlsarbejde og gener, om pelsens vej til catwalken, og om hvilke produkter der stammer fra minken. Hæftet indeholder arbejdsopgaver.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
Læremidlet henvender sig til 5.-7. klassetrin og undervisningen i fagene natur/teknologi og biologi. Hæftet kan med fordel bruges før eller efter et besøg på en minkfarm eller indgå i et tværfagligt projektarbejde om landbrug.

Forenklede Fælles Mål
Læremidlet er særligt relevant i forhold til Forenklede Fælles Mål for natur/teknologi og biologi. Se lister til venstre for forslag til læringsmål.

Hæfte

Supplerende materiale
Find korte og længere udsendelser om mink på Youtube. Se også Kopenhagen Furs Youtube-kanal.

Du har mulighed for at bestille gratis eksemplarer af Mink - fra Bording til Beijing, hvis du og din 5., 6. eller 7. klasse skal på gårdbesøg på en minkfarm. Bøgerne bestilles, når du booker gårdbesøget. Du finder en minkavler her.

Nøgleord
Bøger/Hæfter, Gratis, Natur/teknologi, Samfundsfag, UEA, Mellemtrin, Udskoling, Biologi, Dyrevelfærd, Geografi, Mink

Bestil læremidler
Mink - fra Bording til Beijing, hæfte