mere mad mindre spild

Klassetrin: Ungdomsuddannelser

I 2050 er vi 9 mia. mennesker på jorden. Hvordan kan vi producere mad nok og samtidig bruge færre ressourcer?

Magasinet mere mad mindre spild er produceret af Landbrug & Fødevarer i forbindelse med Folkemødet på Bornholm 2013. Magasinet indeholder en række artikler. De præsenterer forskellige ideer og eksempler på tiltag, produkter og metoder, som fødevareerhvervet tror på som bæredygtige fremover.

Fag
Magasinet kan bruges som baggrund/supplerende materiale til forløb om mad og mennesker. Det er ligeledes relevant for samfundsfag, biologi, naturgeografi og geografi.

Magasin

Nøgleord
Almen studieforberedelse, Biologi, Bøger/Hæfter, Digitalt, Energi/Klima, Gratis, Samfundsfag, Ungdomsuddannelser, Geografi, Supplerende materiale, Naturgeografi

Læremidler, der også kan have relevans for dig