LandTV

Klassetrin: 6.-10. klasse, ungdomsuddannelser

LandTV er et videomagasin og indeholder udsendelser, som alle er frit tilgængelige online. Hver enkelt udsendelse går i dybden med et særligt emne. Udsendelsernes emner spænder bredt og handler om alt lige fra forskningsgrise, biogasproduktion, til historien om en ko i et drivhus.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
LandTV kan bruges som supplerende materiale, baggrundsviden og som inspiration til forløb i folkeskolens ældste klasser eller på ungdomsuddannelserne. Flere af udsendelserne kan benyttes som cases i forbindelse med forskellige emner.

Forenklede Fælles Mål
LandTV indeholder udsendelser, der er særlig relevante for Forenklede Fælles Mål for natur/teknologi og biologi i grundskolen samt fagene biologi og samfundsfag på ungdomsuddannelserne.

Nøgleord
Biologi, Digitalt, Dyrevelfærd, Energi/Klima, Geografi, Mellemtrin, Samfundsfag, Supplerende materiale, Gratis, Ungdomsuddannelser, Udskoling

Læremidler, der også kan have relevans for dig