Griseliv og svinekød

Klassetrin: 4.-6. klasse

Bogen Griseliv og svinekød fortæller i ord og billeder om grisens oprindelse, udvikling, liv og adfærd. Den indeholder arbejdsopgaver, opskrifter og inspiration til et besøg hos en landmand med grise.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
Læremidlet henvender sig primært til mellemtrinnet og faget natur/teknologi. Det lægger op til emnearbejde med fokus på landbrug, og kan med fordel kombineres med et gårdbesøg.

Forenklede Fælles Mål
Læremidlet er særligt relevant i forhold til Forenklede Fælles Mål for natur/teknologi, madkundskab og dansk. Se lister til venstre for forslag til læringsmål.

Hæfte

Supplerende materiale
Find korte og længere udsendelser om grise på Youtube. Søg på LandTV + grise.

Læs mere om grise og fødevareproduktion på Landbrug & Fødevarers hjemmeside.

Du har mulighed for at bestille gratis eksemplarer af Griseliv og svinekød, hvis du og din 4., 5. eller 6. klasse skal på gårdbesøg på et landbrug med grise. Bøgerne bestilles, når du booker gårdbesøget. Du finder en gård med grise her.

Nøgleord
Bøger/Hæfter, Dansk, Madkundskab, Natur/teknologi, Mellemtrin, Grise

Bestil læremidler
Griseliv og svinekød, hæfte