Dyrevelfærd

Klassetrin: 4.-6. klasse

Undervisningsmaterialet handler om danske produktionsdyr. Hvad er dyrevelfærd, og hvordan passer vi dyrene? Hvor stammer dyrene fra, hvad siger loven, og hvordan når produktionsdyr til butikken og vores indkøbsvogn? Spørgsmålene er mange, for der er delte meninger om, hvad der er vigtigt for dyrene.

Materialet indeholder en række videoklip om dyrevelfærd hos forskellige dyr som forklares af Sebastian Klein. Sammen med filmene er der er undervisningshæfte, som kan bestilles gratis og ligeledes downloades på pdf.

Materialet om dyrevelfærd er udarbejdet i samarbejde mellem Aarhus Universitet, Den Danske Dyrelægeforening, Det Dyreetiske Råd, Dyrenes Beskyttelse, DOSO, Københavns Universitet og Landbrug & Fødevarer.

Klik her for at komme til materialet

Nøgleord
Dyrevelfærd, Gratis, Grise, Køer, Kyllinger, Mellemtrin, Natur/teknologi

Læremidler, der også kan have relevans for dig