Linksamling

For dig der vil dybere i et emne, er her en samling links til gode steder på nettet.

Landbrug & Fødevarer
Nyheder, holdninger, politik, tal og analyser samt en masse fakta om landbrugs- og fødevareproduktion finder du på Landbrug & Fødevarers hovedsite lf.dk.

Magasinet Foodculture.dk
Foodculture.dk er Landbrug & Fødevarers magasin om fødevareproduktion. Formålet er at skabe større viden om fødevareerhvervet, skabe debat og give en nuanceret fremstilling af de succeser, problemer og udfordringer, der præger erhvervet. Foodculture.dk udkommer som papir-magasin en gang om måneden og løbende på Foodculture.dk.

Hjemkundskabsforum
Idéer til hjemkundskab, opskrifter, artikler, læremidler og ikke mindst en stor guide til danske råvarer finder du på Madkundskabsforum.

Vores Mad
Mad er noget vi er fælles om, og VoresMad.dk er din guide til alt om god mad året rundt. VoresMad.dk er Landbrug & Fødevarers forbruger- og madsite, hvor du finder gennemtestede opskrifter, alskens info om næringsindhold, produktionsforhold, udskæringer mv.

SEGES og Landbrugsforlaget
SEGES indsamler, bearbejder og formidler den nyeste viden til landbruget, så danske landmænd og gartnere kan producere fødevarer i verdensklasse. Du kan læse mere om SEGES på seges.dk.

SEGES har også et forlag, der udgiver bøger om dyr, planter, økologi, økonomi, maskiner, historie, ledelse mv. Se mere på SEGES Forlag.

I vores webshop får du overblik over alle læremidler.