Kvistmink I/S
Sønder Klitvej 66
6960 Hvide Sande
200 m.

Ring først til Jesper Kvist Jensen på 2123 6357 og lav en aftale.

Du og Jesper Kvist Jensen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Kvistmink I/S

Kvistmink I/S drives af brødrene Jesper og Jakob. De har overtaget gården efter deres far Anders. De driver to minkfarme på Sønder Klitvej 45b og Sønder Klitvej 66.

Årets gang på en minkfarm har sin helt egen gang: Om vinteren gør landmanden klar til foråret, hvor redekasser og haller vaskes og renses. I marts begynder minkavlerne at parre minkene, og i slutningen af april fødes de første hvalpe. En tæve føder 4-7 hvalpe. I løbet af sommeren bliver hvalpene skilt fra moren og sat i egne bure. Om efteråret pelses minkene, og nogle bliver udvalgt som avlsdyr til næste sæson.

Hos Kvistmink er der ca. 3900 moderdyr, og de dyrker 30 hektar med græs. Ud over Jesper og Jakob er der tre ansatte på minkfarmene. Farmene ligger ca. 200 meter fra Ringkøbing Fjord, og er desuden en del af et Natura 2000-område. Natura 2000-områder består af fuglebeskyttelsesområder, habitatområder og ramsarområder. Det kan du læse mere om her: Natura 2000-områderne

Hvis der er behov for bus i forbindelse med besøget, betaler Vestjysk Landboforening jeres transport. Kontakt direktør Jens Møller Nielsen på jmn@vjl.dk / 2427 7828 og hør nærmere.