Midtgård, Vinderup

Velkommen til Midtgård

Nordøst for Holstebro ligger landsbyen Vinderup, og små 10 minutters kørsel herfra finder man Midtgård. Her bor Kim Kirkeby sammen med sin kone Pia og deres tre børn. Familien driver gården som en konventionel svineproduktion. Kim står for det daglige arbejde på gården sammen med en driftsleder og en landbrugselev.

Dyrene og markerne

Der er 340 søer på gården. De producerer tilsammen cirka 11.000 smågrise om året. Kim feder selv nogle af smågrise op til slagtesvin, men langt de fleste smågrise sælger han til andre landmænd med slagtesvin. På gården er der også en hund og nogle katte.

Udover arbejdet i svinestalden driver Kim også 210 hektar jord, svarende til 420 fodboldbaner. På markerne dyrker han primært afgrøderne korn og raps.

Hvis din 4.-10. klasse som led i undervisningen har tema om landbrug, og I har udfordringer med transporten i forbindelse med gårdbesøg, er der mulighed for økonomisk hjælp fra Holstebro Struer Landboforening. Kontakt Anders Ørts på tlf.: 4046 5323 vedr. denne ordning.

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Kim Kirkeby på 20871050 / 97440050 og lav en aftale.

- søer
- smågrise