×
Menu

Hyldgård, Hurup Thy


Velkommen til Hyldgård

På Hyldgård bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Arla. På gården bor Charlotte og Kristoffer Aarup Kappel med deres datter Laura. Kristoffer står selv for det daglige arbejde på gården sammen med to landbrugspraktikanter.

Det er Birthe Aarup, Kristoffers mor, der viser rundt på gården. Birthe er medejer i I/S Kappel, der er et interessentskab mellem Kristoffer og hans far Martin. Derudover er Birthe dyrlæge på gården.

Landmanden

"Hej, jeg hedder Kristoffer, og jeg er landmand her på Hyldgård! Jeg har været landmand her siden 1995. Min far købte gården i 1993. I 2000 købte jeg gården sammen med Charlotte. Vi byggede en ny kostald i 2003 og dannede I/S Kappel med min far, hvorefter hans køer blev flyttet her til Hyldgård. Det bedste ved at være landmand er selvstændigheden. Og så er det, at være landmand et indholdsrigt arbejdsliv tæt på familielivet."

Dyrene og markerne

Der er 330 malkekøer samt kalve og kvier på Hyldgård. Køerne bliver malket af fire malkerobotter. Selvom robotterne klarer arbejdet, skal Kristoffer stadig holde godt øje med både maskiner og dyr. Køerne giver omkring 8.250 liter mælk om dagen. Tyrekalvene bliver solgt, når de er omkring en måned gamle.  Udover kvæget er der tre jagthunde på Hyldgård.

Der hører 260 hektar jord til gården. Det er det samme som 520 fodboldbaner. På markerne dyrkes majs og græs til ensilage. Derudover bliver der dyrket maltbyg, som sælges til en foderstoffabrik.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Birthe Aarup på 21920338 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Birthe Aarup
Bjerregårdsvej 5
Heltborg
7760 Hurup Thy

Nærmeste off. transport

500 m

Rejseplan