×
Menu

Kirkegaard, Thisted


Velkommen til Kirkegaard

På Kirkegaard bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Arla. På gården bor Gitte og Thomas Møller. Sammen har de børnene Rie, Kent og Jes. Thomas står selv for det daglige arbejde på gården og får hjælp fra familien. Når der er ekstra travlt, kommer der også en medhjælp.

Landmanden fortæller

"Hej, jeg hedder Thomas, og jeg er landmand her på Kirkegaard! Jeg har drevet landbrug her på gården siden 1982. Det bedste ved at være landmand er at være herre i eget hus. Der er mange forskellige opgaver, og for at løse dem er vi afhængige af vejret og naturen omkring os, og at dyrene har det godt."

Dyrene og markerne

Der er 130 malkekøer og 130 kvier kvier på Kirkegaard. Køerne bliver malket af to malkerobotter og giver 4.500 liter mælk om dagen. De bliver fodret af en automatisk fodervogn, og en robotskraber klarer rengøringen bag køerne. Selvom robotterne klarer arbejdet, skal Thomas stadig holde godt øje med både køer og maskiner. Udover kvæget er der en hund og syv katte på Kirkegaard.

Udover arbejdet i stalden driver familien også 170 hektar jord. Det er næsten det samme som 340 fodboldbaner. På markerne dyrkes majs, hvede og græs. Det bliver bl.a. brugt til foder.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Thomas Møller på 40885755 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- mælk

Kontaktperson
Thomas Møller
Ballerumvej 267
Kåstrup
7700 Thisted

Nærmeste off. transport

50 m

Rejseplan

Rutebus kører lige forbi gården, man kan bare bede chaufføren om at stoppe, så sætter han jer af meget få meter fra Kirkegård.

Thomas Møller, Landmand