×
Menu

Mægbæk, Lemvig


Velkommen til Mægbæk

I Vandborg vest for Lemvig ligger Mægbæk. Her bor Kirsten Mette og Holger Lundgaard Madsen sammen med deres tre drenge, Anders, Rasmus og Christian. Familien driver gården som en konventionel svine- og planteavlsproduktion. Alle tager de aktiv del i arbejdet på gården, både i marken og i stalden.

Landmanden fortæller

"Vi har drevet landbrug her i Mægbæk siden 1994. Det er dejligt at være landmænd, vi er tæt på naturen og på dyrene i stalden. Vi nyder den frihed vi har med selv at kunne planlægge vores dage. Der sker næsten altid noget uforudset, så der er aldrig to dage der er ens."

Dyrene og markerne

På gården er der 820 søer. De producerer 26.000 smågrise om året. Smågrisene opfedes til slagtesvin og leveres til Danish Crown. Søerne og smågrisene passes af fire medarbejdere, mens tre andre medarbejdere og Holger tager sig af slagtesvinene og markerne.

Udover arbejdet i stalden driver familien også 820 hektar jord. Det svarer til cirka 1640 fodboldbaner. På markerne dyrkes byg, hvede og raps. Kornet æder grisene, og rapsen sælger vi til olieproduktion.

Læs mere om Mægbæk her.

Transport

Det er muligt at tage bus 491 Bøvling-Lemvig til gården.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Kirsten Mette Lundgaard Madsen på 26156787 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- søer
- smågrise
- slagtegrise

Kontaktperson
Kirsten Mette Lundgaard Madsen
Mægbækvej 4
Vandborg
7620 Lemvig

Nærmeste off. transport

200 m

Rejseplan

Det er dejligt at være landmænd, vi er tæt på naturen og på dyrene i stalden. Vi nyder den frihed vi har med selv at kunne planlægge vores dage.

Kirsten Mette Lundgaard Madsen