×
Menu

Lammehave, Horbelev


Velkommen til Lammehave

På Lammehave bor Jakob sammen med sin familie. Jakob og hans familie har drevet økologisk landbrug i 13 år. I sin tid er Jakob uddannet landbrugstekniker, men driver nu Lammehave Økologi som et privat socialt beskæftigelsesprojekt. Han har 6 medhjælpere på gården til hverdag.

 

Dyrene og markerne

Der er 70 får, 400 høns, 2 heste og nogle slagtegrise på gården. I kan opleve mange forskellige dele af landbrug: ”Vi dyrker cirka 28 hektar med grønsager, korn, spinat, ærter og græs. I alt cirka 20 forskellige slags grønsager. Vores køer og får bliver til kød. Vi har æglæggende høns, bier til honningproduktion, og gamle kornsorter. I vores eget mølleri bliver kornet til mel, som man kan købe i lokale butikker, gårdbutikker og specialbutikker i København. På gården har vi også en gårdbutik, hvor I kan købe vores økologiske produkter”, fortæller Jakob.

 

Udover dyrene kan I også opleve gårdens pilerensningsanlæg og gå en tur på naturstien 'Sporet ved Præstenmosen'.

 

Læs mere på lammehaveoekologi.dk eller Facebook.com/lammehaveoekolgi.

 

Transport

Hvis du og din 4.-9. klasse har udfordringer med transport til gårdbesøget, kan I søge om økonomisk hjælp til bustransport fra SN-.fonden via Dansk Landbrug Sydhavsøerne. Kontakt Leif Jylov på 3097 5372 / 4760jylov@gmail.com i god tid før det planlagte besøg.


Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Jakob Isling Jørgensen på 21296506 og lav en aftale.


Medlem af
Her producerer vi
- slagtegrise
- får, høns, heste

Kontaktperson
Jakob Isling Jørgensen
Eriksdalsvej 24
4871 Horbelev

www.lammehaveoekologi.dk

Nærmeste off. transport

900 m.

Rejseplan

Vi har vores eget mølleri, hvor kornet bliver til mel

Jakob Isling Jørgensen