×
Menu

Vallø Øko ApS, Køge


Velkommen til Vallø Øko ApS

Her på Vallø Øko ApS driver Vallø Stift en økologisk produktion af æg. Vi har stalde på to adresser. Her på Gunderupvej 14 og desuden på Gårdrækken 33, læs mere her. Når I booker besøg, aftaler I med Anders hvilken stald, der passer bedst i forhold til jeres ønsker og i forhold til produktionen (der er ikke altid høner på begge adresser). 

Vi er 5 ansatte, som sammen klarer arbejdet hos hønerne og i pakkeriet. Vi har 12.000 høner i hver af staldene. En høne lægger omkring 6 æg om ugen. Økologiske høner lægger æg i cirka 399 dage, hvorefter de slagtes eller sælges. I alt lægger en høne cirka 358 æg i denne periode.

Når man producerer økologiske æg, skal man følge de økologiske regler. For økologiske høner betyder det bl.a., at der skal være dagslys i stalden, være adgang til en hønsegård, og at hønerne skal fodres med økologisk foder.

Vi pakker alle æg i vores eget pakkeri. Slotsæg fra Vallø sælges som EKSTRA FRISKE. Derfor mærkes alle æggebakker med tre datoer: Læggedato, Sidste salgsdato og Bedst før.

Vallø Øko er en del af Vallø Stift, der er en selvejende institution (erhvervsdrivende fond), som råder over 4.200 hektar jord, skove og ikke mindst Vallø Slot og Slotspark. Se mere her.

 

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Anders Christensen på 56260515 / 51437444 og lav en aftale.


Medlem af
Leverer til
Her producerer vi
- økologiske æg

Kontaktperson
Anders Christensen
Gunderupvej 14
4600 Køge

Se mere på hjemmesiden for Vallø Slotsæg


Nærmeste off. transport

Ja

Rejseplan