Åmosegård, Jyderup

Velkommen til Åmosegård

Her opdrætter Anders og Signe økologiske grise. "At se en so samle rede materiale, mudderbade og se smågrisene færdes på egen hånd i marken. Det gør en landmand glad", fortæller de. Anders og Signe står for det daglige arbejde på gården sammen med en medarbejder og en elev.

Dyrene og markerne

Anders og Signe har 160 søer. Grisene lever midt i naturpark Åmosen sammen med deres smågrise. Her bor grisene i hytter på markerne, hvor de roder i jorden, æder frisk græs og mudderbader. De fleste smågrise sælges til to landmænd på Fyn, som feder dem op til slagtegrise. Anders og Signe feder selv de sidste smågrise op til slagtegrise med en vægt på cirka 110 kilo.

Udover arbejdet med dyrene driver Anders og Signe også 30 hektar jord. Det er næsten det samme som 60 fodboldbaner. På markerne dyrker de især byg og hestebønner.

Se mere om Åmosegård på deres Facebookside.

Sådan booker du

UDFYLD AFTALE Ring først til Signe Couppé på 29678953 og lav en aftale.

- søer
- smågrise

Signe Couppé
Jyderupvej 84
4450 Jyderup

Nærmeste off. transport

Bussen stopper ved gården, hvis I beder om det

Rejseplan

Vi forventer, at I har sat eleverne ind i, hvad de skal opleve, samt at man har en passende adfærd blandt grisene. Der er kun en eltråd mellem os og dyrene.

Signe & Anders Couppé, Landmænd