×
Menu

Gårdbesøg aflyses foreløbig frem til påske

Gårdbesøg og coronavirus

12. marts 2020

Er du lærer eller landmand der har aftale om gårdbesøg i de kommende uger, er denne besked til dig:

Vi aflyser alle gårdbesøg der er planlagt fra i dag og foreløbig frem til påske. Perioden uden gårdbesøg bliver formentlig længere, men foreløbig forholder vi os til perioden frem til påske. Vi har haft kontakt til de af jer, der havde planlagt besøg i dag, og for de fleste af disse, har I været søde at bekræfte, at de ikke gennemføres.

Besøg bliver jo aftalt direkte mellem landmand og lærer, og kun hvis den ene eller begge parter giver os besked om besøgets status, ved vi reelt om det gennemføres eller aflyses.

Fra i dag tager vi dog for givet, at alle besøg, der er aftalt i dag og i de kommende dage er aflyst. For besøg de kommende uger vil alle berørte lærere og landmænd få besked fra os om at besøget aflyses.

Rent praktisk sletter vi alle besøg i vores system, der finder sted fra i dag og foreløbig frem til påske. Ved at slette besøgene sikrer vi, at systemet ikke sender jer mails og sms’er om besøg der ikke længere er aktuelle. Vi beklager på forhånd hvis der skulle smutte en enkelt irrelevant mail eller sms afsted.

Vi håber, at I sammen vil planlægge nye gårdbesøg når spredningen er drevet over, og vi er tilbage til normale tilstande.

Indtil da: Husk at Landbrug & Fødevarers skoletjenesten er åben selvom besøgene bliver aflyst for en stund. Eksempelvis masser af gode digitale tilbud her Find-materialer

Har I spørgsmål i forbindelse med ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os: Julie Grieg Rüsz på jugr@lf.dk eller Ida Binderup på ibi@lf.dk