Før besøget

Før besøget anbefaler vi, at du klæder eleverne på til gårdbesøget. Arbejd med emner, der er i tråd med gårdbesøgets formål. 1.-7. klassetrin kan få tilsendt et gratis klassesæt om mad, dyr eller landbrug til forberedelse på skolen. Se mere under Materialer.

Tjek vores staldtips for praktisk info og gode råd om gårdbesøg. Medbring evt. mobil til billede/lydoptagelse samt papir og blyant til interview/tegninger m.m. i forbindelse med gårdbesøget.

Få tilsendt et gratis klassesæt bøger til forberedelse på skolen:

Bøgerne giver eleverne mulighed for at tilegne sig en god baggrundsviden om dyr, mad og landbrug og klæder dem på til at komme på gårdbesøg.

Bestil bøgerne, når du booker gårdbesøget. Bøgerne leveres ofte af dit lokale Center for Undervisningsmidler (CFU).

Hos CFU kan du også booke en forundringskasse om enten koen eller grisen. Download og anvend evt. vores powerpoint og proceskort om koen eller grisen i din undervisning. Du kan også se om eleverne kan få 13. rigtige i tip en 13'er. Eleverne kan evt. tippe igen efter gårdbesøget, og tipskuponen kan på den måde også bruges som et evalueringsredskab.