Efter besøget

Efter besøget har I flere muligheder for at arbejde videre med oplevelserne fra gårdbesøget. Her er nogle forslag til aktiviteter:

• Lav præsentationer af, hvad I har lært om landbrug fx artikler, fagbøger, kortfilm, tegneserier
  • Tip en 13’er om landbrug. Find forslag her.
  • Bearbejd interviews, lyd- og videooptagelser, billeder og andet materiale, som eleverne har indsamlet under besøget
  • Undersøg, hvad der sker med de produkter, landmanden producerer. Hvad sker der fra de forlader gården, til de kan købes i butikkerne? Find fx information på virksomheders hjemmesider eller tag på virksomhedsbesøg fx på et mejeri eller slagteri. Søg efter virksomheder her. Afkryds feltet virksomheder under Find en gård/virksomhed for at se de fødevarevirksomheder, der tager imod besøg.

Skole, Landbrug & Fødevarer modtager meget gerne elevprojekter til upload her.