Rundfunk - et sundere liv

Klassetrin: Ungdomsuddannelser

TV2s ungdomsprogram Rundfunk satte i 2005 fokus på sundhed og livsstil. I TV-serien En ny start ændrer tre unge kost- og motionsvaner. Kira vil tabe sig. Morten ønsker at blive stærkere og mere udholdende, og Julie har brug for mere energi i hverdagen. Kost- og træningsvejleder Martin Kreutzer hjælper de tre med at nå deres mål.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
Filmen kan anvendes som igangsætter til træningsprojektet i idræt i 3. g og på HF. Læremidlet kan også bruges i andre fag eller andre uddannelsesretninger. Som underviser kan du plukke i arbejdsspørgsmålene og på den måde selv målrette materialet til eksempelvis sundhedsfag, idræt, biolog, samfundsfag eller AT-forløb.

Undervisningsforløbet omfatter 2 moduler á 90 min

Fag
Læremidlet er særlig relevant i forhold til fagene almen studieforberedelse, biologi, idræt og samfundsfag.

Dvd og lærervejledning.

Nøgleord
Biologi, Idræt, Dvd, Ungdomsuddannelser, Samfundsfag, Almen studieforberedelse, Gratis

Bestil læremidler