Mød en landmand

Klassetrin: 4.-10. klasse, ungdomsuddannelser

Mød en landmand er en række filmklip. De giver en introduktion til dagligdagen på et landbrug. I hvert filmklip følger vi en landmand, som fortæller om sin bedrift, og hvad der driver vedkommende i arbejdet med landbrug og fødevareproduktion.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
De korte film kan bruges som supplerende materiale, baggrundsviden og som inspiration til forløb om landbrug og fødevareproduktion. Det kan også være relevant at inddrage dem som forberedelse til et gårdbesøg.

Forenklede Fælles Mål
Filmklippene er særlig relevante for Forenklede Fælles Mål for natur/teknologi og biologi.

7 filmklip af cirka 3 minutters varighed.

Supplerende materiale
Find korte og længere udsendelser om landbrug og fødevareproduktion på Youtube. Søg på LandTV. Specificer evt. din søgning og søg på fx LandTV + køer.

Nøgleord
Biologi, Digitalt, Gratis, Grise, Køer, Kyllinger, Mellemtrin, Mink, Natur/teknologi, Supplerende materiale, Udskoling, Æg, Ungdomsuddannelser

Læremidler, der også kan have relevans for dig