Lær med mælk

Skolemælk vil gerne være med til at sætte sundhed, trivsel og ernæring på skoleskemaet i grundskolen. De har derfor skabt sitet edutainmenthuset.dk, hvorfra de tilbyder forskellige skoleaktiviteter og læremidler. Materialerne har elementer af både leg og læring. De spænder fra læremidler om mælk, ernæring og sundhed til klassekonkurrencer og skolemælkslegatet.

Didaktik og Forenklede Fælles Mål
Læremidlerne og aktiviteter retter sig mod grundskolens 0.-9. klassetrin og undervisningen i naturfagene, madkundskab og det obligatoriske emne Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab. På sitet finder du konkrete idéer til at sætte sundhed, trivsel og ernæring på skoleskemaet. Her er faglige, sociale og kreative opgaver.

Hæfter, materialepakker, spil eller digitale aktiviteter

Vær opmærksom på
Læremidlerne er som udgangspunkt ikke udviklet af Skole, Landbrug & Fødevarer. Vi henviser til det, da indholdet ligger fint i tråd med vores formål. Kontakt Skolemælk, hvis du har behov for yderligere info.

Nøgleord
Dansk, Digitalt, Gratis, Idræt, Indskoling, Madkundskab, Mælk/ost, Mellemtrin

Læremidler, der også kan have relevans for dig