Bonderøv i børnehøjde

Bonderøv i børnehøjde – mælkevejen er en e-bog om køernes liv på de danske landbrug. Den bekriver  koens dagligdag, dens liv og oprindelse. E-bogen ser også på, hvordan koen skaber arbejde og de mange anvendelsesmuligheder, som koen giver os. Hvert kapitel indeholder elevopgaver, som både lægger op til refleksion og praktisk arbejde.

Didaktik og anvendelsesmuligheder
E-bogen kan anvendes til kortere eller længere undervisningsforløb om koen og dansk mælkeproduktion. Den indeholder seks kapitler, som tager fat i hver sit emneområde. Hvert kapitel indeholder fagtekster, elevopgaver og et eller flere filmklip á 3-4 minutters varighed. E-bogen kan bruges til individuelt arbejde og/eller gruppearbejde.

Læremidlet er især målrettet undervisningen i natur/teknologi på mellemtrinnet.

E-bog indeholdende fagtekster, filmklip, elevopgaver og lærervejledning.

Vær opmærksom på
Dette læremiddel er ikke udviklet af Skole, Landbrug & Fødevarer. Vi henviser til det, da indholdet ligger fint i tråd med vores formål. Kontakt udgivergruppen repræsenteret ved 4H, hvis du har behov for yderligere info om læremidlet.

Nøgleord
Digitalt, Gratis, Køer, Mælk/ost, Mellemtrin, Natur/teknologi

Læremidler, der også kan have relevans for dig