Gislum Højgaard
Gislumhøjvej 5
Gislum
9600 Aars

Ring først til Finn Tang på 5155 8545 og lav en aftale.

Du og Finn Tang modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Gislum Højgaard

På Gislum Højgaard bliver der produceret mælk. Mælken bliver solgt til Arla og indgår i den daglige produktion af Himmerlandsmælk. På gården bor Finn Tang med børnene Line, Anders og Martin. Finn klarer alt det daglige arbejde på gården sammen med en medhjælper.

Landmanden

”Hej! Jeg hedder Finn og er landmand her på Gislum Højgaard. Det har jeg været siden 1990. Det bedste ved at være landmand er arbejdet med naturen. Og så er der stor frihed i jobbet. Det gør glæden ved at arbejde meget stor.”

Dyrene og markerne

Der er 120 økologiske malkekøer på Gislum Højgaard. De giver omkring 3.100 liter mælk om dagen. Der er også en hund, en kanin og fire-fem katte på gården.

Udover arbejdet på gården driver Finn 250 hektar jord. Det er næsten det samme som 500 fodboldbaner. På markerne dyrkes kløvergræs, havre, frøgræs, kartofler og triticale, der er en blanding af rug og hvede. Derudover er der 30 hektar eng, hvor køerne græsser. Nogle af afgrøderne bliver brugt til foder, andre bliver solgt til foderstoffabrikker. Kartoflerne bliver solgt til Thorsen Chips.

Se mere om gården på familiens hjemmeside.

Privat bus eller 5 km cykel/gang fra Aars.

»Det bedste ved at være landmand er arbejdet med naturen. Og så er der stor frihed i jobbet. Det gør glæden ved at arbejde meget stor.«

- Finn Tang, Landmand