Svalegaard
Voldkærvej 34
Rendbæk
9493 Saltum

Ring først til Jane Koller på 6175 5508 og lav en aftale.

Du og Jane Koller modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Svalegaard

Svalegaard er rammen om et godt liv for dyr og mennesker. Malkekøerne går på græs fra maj til oktober og opholder sig i en stor løsdriftsstald resten af året. Det højner sundheden og forebygger sygdomme.

Ægteparret Jane og Palle Koller er vært for gæster, der vil holde bondegårdferie, og for skoleklasser og børnehaver, der gerne vil opleve en dag på landet. De besøgende kommer tæt på naturen, dyrene og gårdens tre ponyer, 20 høns, hund og katte. Der er både legeplads med redskaber til børnene og en lade, der er indrettet til undervisningslokale og frokoststue. Der er 8 km til stranden og 4 km til Fårup Sommerland.

Landmanden fortæller

"Vi har åbnet vores gård for alle interesserede, fordi vi synes, det er vigtigt, at forbrugerne kan komme i direkte kontakt med landbruget og se, hvor fødevarerne kommer fra."

Dyrene

Der er 160 malkekøer og omkring 200 kalve og ungdyr på gården. De er alle af racen Sortbroget Dansk Malkerace (SDM). En SDM-ko kan producere næsten 8.000 liter mælk om året. Det betyder, at Svalegaard sammenlagt leverer omkring 1,2 mio. liter mælk om året.

»Svalegaard er rammen om et godt liv for dyr og mennesker. Kom forbi og find ud af, hvordan det er det.«

- Jane Koller, Landmand