Kærgård I/S
Mads Sørensen
Vrenstedvej 380
9480 Løkken

Ring først til Mads Sørensen på 4088 9168 og lav en aftale.

Du og Mads Sørensen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Kærgård I/S

På gården bor Mads og Malene sammen med deres børn Alfred og Aksel. I 2003 købte Mads nabogården, og i 2007 flyttede familien ind på Kærgård, hvor de nu er 3. generation.

Landmanden fortæller

”Ja, jeg troede egentlig at jeg skulle have være elektriker, men i et praktikforløb, hvor jeg prøvede kræfter med nogle forskellige fag, fandt jeg ud af, at det var landmand, jeg ville være. Det var det, jeg syntes var mest udfordrende og spændende. Jeg kan godt lide at være selvstændig, at arbejde med dyr, og det alsidige i at være landmand. Jeg vil gerne have besøg af skoleelever, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel, vise åbenhed, lægge op til gensidig forståelse og samtidig give eleverne en god oplevelse. Jeg har ofte gårdbesøg, og jeg kan godt lide at vise gården frem.”

Dyrene og markerne

Der er 285 sortbrogede malkekøer på gården. Hver ko giver i gennemsnit 11.500 liter mælk om året.  Mælken bliver hentet af en tankbil, der kører det til mejeriet i Svenstrup. Her bliver det blandt andet til mælkepulver og yoghurt.

Sammen med sin far og 2-3 ansatte driver Mads også 270 hektar jord. Det er næsten det samme som 540 fodboldbaner. På markerne dyrkes græs, majs og korn. Kornet bliver solgt, mens græs og majs bruges til at fodre køerne med.

Bus 209 mellem Løkken og Brønderslev stopper 300 meter fra gården.
»Jeg vil gerne have besøg af skoleelever, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel, vise åbenhed, lægge op til gensidig forståelse og samtidig give eleverne en god oplevelse.«

- Mads Sørensen, Landmand