Lindegården
Skørringvej 50
Farre
8472 Sporup

Ring først til Erik Brøndum Christensen på 2297 7646 / 8696 8414 og lav en aftale.

Du og Erik Brøndum Christensen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Lindegården

Her bor Erik og Lone sammen med deres tre børn, Rasmus, Morten og Mette. Erik og Lone købte gården i 1995 sammen med Eriks far. Eriks far er i dag gået på pension, så Erik står for det daglige arbejde på gården sammen med en medhjælper. Lone er ernæringsassistent.

Dyrene og markerne

Der er 105 malkekøer, 75 kvier og 25 kalve på gården. De 105 malkekøer malkes i en almindelig malkestald og giver tilsammen 3.200 liter mælk hver dag. Mælken leveres til det lokale mejeri Mammen Ost, hvor den indgår i produktionen af skæreoste. Køernes gylle leveres til Thorsø Biogasanlæg, hvor den afgasses og bruges til at producere el og varme til byens borgere.

Udover arbejdet i stalden driver familien 140 hektar jord. Det er næsten det samme som 280 fodboldbaner. På marker dyrker de majs, græs, byg, hvede, rug og raps. Det meste af det bliver til foder til dyrene.

Skoler i Silkeborg eller Viborg Kommune kan søge om tilskud på max 1000 kr. til transport i forbindelse med gårdbesøg. Kontakt Berit Villadsen, Landboforeningen Midtjylland, på tlf. 8728 2593 eller mail bvl@lmo.dk.

»Jeg glæder mig til at vise jer vores kvæggård.«

- Erik Brøndum, Landmand