Vester Hede
Flynder
7660 Bækmarksbro
Ca. 500 m

Ring først til Jens Erik Nielsen på 9788 1754 og lav en aftale.

Du og Jens Erik Nielsen modtager hver en kopi på mail.

Velkommen til Vester Hede

På Vester Hede bor Jens Erik Nielsen sammen med sin kone Helle og deres tre børn. Jens Erik driver en svineproduktion bestående af 1.500 søer. Søerne producerer årligt omkring 5.000 slagtesvin. Udover svineproduktionen dyrker Jens Erik 110 hektar, hvor afgrøderne blandt andet er spisekartofler, persille og dild.

Planteavlen på Vester Hede

Det hele begyndte med eksport-kartofler i 1991, men siden 2000 har Jens Erik været kendt for altid at være årets første leverandører af spisekartofler til GASA’s auktion i Holstebro.

Jens Erik forspirer og tildækker kartoflerne for at kunne grave de første kartofler op i slutningen af april. Efterhånden som kartoflerne nænsomt samles op fra marken, tilsås dele af arealerne med dild. Krydderurten er sammen med persille en specialitet, som Jens Erik med fast hjælp fra et polsk par har dyrket i seks år. Begge dele håndplukkes i bundter og sælges på grøntsagsauktionen, som gården i sæsonen leverer til seks dage om ugen.

Vester Hede har en afkølet gårdbutik med selvbetjening, hvor kunder dagligt afhenter både gårdens egne grøntsager samt blandt andet løg, gulerødder og jordbær.

Læs mere om Vester Hede her.